[]

Media Player mı Dvd Player mı?

Şu anda evde 82 ekran tüplü ve bozulmak bilmeyen bir televizyonumuz var. Artık film izleme zevkini biraz da olsa geniş ekrana taşımak istediğim için media player mı dvd player mi alayım size sormak istedim. Bu televizyona;

Şöyle bir media player www.hepsiburada.com mı alsam.

Şöyle bir dvd player www.hepsiburada.com yeter de artar mı?

 
DVD player mi kaldı dostum, media player al ama para kat biraz daha iyisini al.


  • mikail bey  (09.12.12 10:29:27) 
televizyonda hdmı girişi olmadığı için öncelikle hd kısmının altında yazan tüm özellikleri unut. çünkü sen en iyi ihtimalle scart bağlantısı yapacaksın. bununla birlikte evde bir bilgisayara sahipsen bence mediaplayer al. ha yoksa dvd takıl derim.


  • elalemin derdi  (09.12.12 10:38:32) 
@mikail bey, haklısın da tüplü diyorum eski diyorum :)

@elalemin derdi, bende o yüzden sordum. bilgisayardan zaten 720p filmleri çok rahat şekilde izliyorum, bu yüzden en azından bilgisayar için gerekli değil media player. tv için de dvd player yeterli dediğin gibi.

ilerde 82 ekran televizyon çok uzaklara gittiğinde ve led tv aldığımda o zaman düşünürüz artık media player'ı.
  • yaseka  (09.12.12 10:47:07) 
@mikail bey, hatta bu çok güzel bir media player. android var lan üstünde www.hepsiburada.com ama işte 82 ekran diyorum tüplü diyorum :)


  • yaseka  (09.12.12 10:52:27 ~ 10:52:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.