[]

bilgisayarin sesi gitti

windows vista isletim sistemli, dv6000 serisi bir hp pavilion laptopum var. sorun su ki dizi izlerken bir anda bilgisayarin sesi kesildi. bilgisayari yeniden baslattigimda sag alttaki ses ikonunun ustunde carpi isareti cikti. mouse'u uzerine goturdugumde 'no audio device is installed' uyarisi cikiyor. aygit yoneticisinden sorunu giderebilir miyim diye baktim ama aygit yoneticisinde ses karti namina birsey gozukmuyor.

bilgisayari fabrika ayarlarina geri dondurdum, ses geri geldi. sorun duzeldi derken aksam youtube'dan video izlerken ses yine, bir daha geri donmemek uzere gitti.

ne yapmaliyim lutfen bilgisayari camdan asagi atmadan once yardim edin.

 
kendi audio driver'ını yükleyin?

h10025.www1.hp.com
  • it's just a cigarette  (08.12.12 22:32:48) 
bunu da mi denemedim... driver'i indirdikten sonra yuklerken hata veriyor. "no device is found for this driver" deyu.


  • mate soul  (08.12.12 22:37:10) 
sorunumu hala çözemedim, teknik servise vermeyi düşünüyorum. sizce ankara'da nereye götürmeliyim?


  • mate soul  (18.12.12 16:05:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.