[]

çay önerir misiniz?

şimdi markete gidicem. çay alıyım diyorum ama ne çayı alayım? yeşil çay içtim.

böyle rahat rahat uyuyabileceğim hatta uykumu getirebilecek bir çay olması iyi olur?

papatya iyi midir?

not: bi kaç çeşit önerebilirsiniz. 3 farklı çay alcam.

 
ben nane çayı severim. gevşemek rahat uyumak için en iyisi iki bardak süttür aslında


  • bihaber  (08.12.12 17:43:38) 
ara öğünlerde süt içiyorum. ama bi faydasını görmedim uyku bakımından. belki benim bünyede reaksiyonu başkadır.

nane olabilir aslında. listeye alıyorum.
  • kambocya diasporasi  (08.12.12 17:46:19) 
melisa ve ıhlamur karışımı güzel olur.


  • goldentitan  (08.12.12 17:55:34) 
Papatya iyidir, ama daha iyisi oğulotudur diğer adıyla melisa ama onunla karıştırılan limon otu alma, bir tutamını çay gibi demle iç, hiç öyle bir uyku uyumadığını ertesi gün anla. İncele www.eksisozluk.com


  • sakman  (08.12.12 18:00:00) 
yasemin, melisa


  • nobetciokur  (08.12.12 18:01:08) 
gitmediysen ben de melisa diyorum. direk uyutur. uyudun mu yoksa yau?


  • limonluhavuc  (08.12.12 18:02:44) 
melis, cansu


  • vedatchilipeppers  (08.12.12 18:43:41) 
bende melissa diyorum, diyorum da bende uykudan ziyade sakinleştirici etkisi yapıyor,

birde dikkatimi çeken bir şey oldu dün gece kullandım ilk defa, dişim ağrıyor diye(çene kemiğim kırık ve açık yara var ağzımda tedavim sürüyor) ağrı kesicilerde etkili olmayınca, karanfil yağı aldım aktardan, çok değil 1 çay kaşığı kadar sürdüm yaraya, 5 10 dakka sonra acayip uykumu getirdi, saat 8 de yattım sabah zor kalktım. sakinleştirici etkisi varmış onunda, google la istersen onuda.

alıntı

Strese, Uykusuzluğa, Depresyona ve Unutkanlığa Bitkisel Çözüm – Karanfil Yağı:

Karanfil yağı hem doğal bir afrodizyak hem de mükemmel bir stres giderici etkisi olan bir bitkisel uçucu yağdır. Zihin açıcı ve dikkat toplamayı kolaylaştırıcı özelliği ile zihinsel yorgunluğu giderir. Aşırıya kaçmamak kaydıyla uygun miktarlarda tüketilen karanfil yağı zihini açar, berraklaştırır ve unutkanlık, hafıza kaybı, aneksiyete, depresyona sorunu çekenlere yardımcı olur. Diğer yandan uykusuzluk veya uyku bozuklukları çeken kişilerin daha rahat uyku çekebilmeleri amacıyla karanfil yağı tüketmeleri önerilir.

alıntı

link : www.dogaldiyet.com
  • killerbee  (08.12.12 18:59:14 ~ 19:05:20) 
kış çayı var karışık güzel bence.


  • aysiku  (08.12.12 21:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.