[]

resim neden kayboluyor?

media.tumblr.com

resme bir müddet bakıyorsunuz. daha sonra kayboluyor. bi' nörolocik alengirler var. hazin bir oksipital lob hikayesi ama bilemedim. duyarsızlaşıyor mu göz? tolerans mı geliştiriyor?


 
Allah da onu öyle yaratmış.


  • ykyt  (08.12.12 00:00:44) 
ben sadece klozete iseyen bir adam goruyorum.


  • snatch  (08.12.12 00:02:25) 
hagaten acayip garip bi şey bu ha. gözü açıp kapatmadan sadece oynatsan bile tekrar görüyosun.


  • der meister  (08.12.12 00:03:42) 
anaa


  • nıç  (08.12.12 00:08:44) 
Bilimsel açıklamasını yapan mutlaka çıkacaktır ama benim dikkatimi çeken şu oldu; ilk açtığımızda orada gördüğümüz renkler ile gözümüzü çok sıkı yumduğumuzda, hatta parmaklarımızla gözümüze bir miktar bastırdığımızda gördüğümüz renkler aynı.
Muhtemelen bununla ilgisi var.

  • Savina Y.  (08.12.12 00:13:07 ~ 00:13:26) 
vuff..


  • elalemin derdi  (08.12.12 02:06:36) 
  • ssl  (08.12.12 04:43:18) 
vuhuu. @ssl ayrıca teşekkürler.


  • pandor  (16.02.13 22:37:12) 
tahmin yürütüyorum sadece, bazı şeyler gözü yorar ve görmesini engeller. bu bütün organlarımızda vardır bazı sesler kulağı yorar bazı kokular burnu vs. göz de bunu engellemek için onu "yoksayar" bir süre sonra. mesela normalde kocaman bi burnumuz var sürekli aşağıda gözükmesi gereken. ama beynimiz onu "yoksaymayı" tercih etmiş. tek gözünüzü kapatın gezdirin gözünüzü "oha amk bu ne len" diyeceğiniz boyutta bir burnunuzun olduğunu fark edeceksiniz. uzun süre duyulan kokunun bir süre sonra hissedilmemesi vs. de buna bağlanabilir.


  • zazazaraeta  (16.02.13 22:43:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.