[]

tecil sorusu

Üniversite bittikten sonra 2 yıllık tecil hakkımı kullandım, 1. yılının sonunda mastera başladım, şimdi bu yaz masterım bitiyor, bitince tekrar 1 yıllık tecil hakkım var mı? kime sorsam master öncesi tecil ettirmiş olsan bile masterdan sonra 1 yıl tecil hakkın var diyor, ama tsk'nın sitesinde bunu açıklayan hiçbir şey bulamadım. Referanslı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler

edit: TSK'nın internet sitesinde bu konuda herhangi bir ibareyi refere edebilecek varsa çok makbule geçer

 
master sonrası 1 sene daha tecil hakkın var kardeş emin olabilirsin ;)


  • zeldafitzgerald  (07.12.12 23:43:38) 
evet master'dan sonra 1 yıl daha tecil edilebiliyor. 29 yaş sınırı olmak kaydıyla.


  • wickfox  (07.12.12 23:43:54) 
masterda yaş sınırı 35'tir.


  • zeldafitzgerald  (07.12.12 23:53:55) 
masterdan sonra 1 yıl daha kayıtsız şartsız tecil hakkın var. yaş sınırı da yok. yaş sınırı sadece üniversitenin lisans öğretimleri için geçerli.


  • gudumlu anne terligi  (07.12.12 23:54:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.