[]

Bot genişler mi ?

yeni bot aldım, ayağımı vuruyor, bileklerim su topladı yürüyemez hale geldim. numarası 42, 43 denedim çok büyük geldi bi an, ayağım içinde oynadı ama kalın çorap giyiliceğini düşünemedim. bu ayakkabı giydikçe açılır mı? normal caterpillar bot.

bir de 1 gün giydim şimdi gitsem ykm'ye bir büyük numarası lütfen desem olur tabi derler mi?


 
Kalıba koydurursanız sorununuz çözülecektir. Değiştireceklerini sanmıyorum. Aynı şekilde ben de 41 numara aldım, 42 çok bol olduğu için. Ama 41'de de bir ayağımda parmağım öne değer gibiydi. Alırken konuştum, bir süre giydikten sonra sorun yaşarsanız getirirsiniz kalıba koyarız dediler. Sanırım sizin için de en uygun çözüm bu olacaktır.


  • carpenoctem  (07.12.12 22:22:11) 
Bu Cat'ler de hep böyle mi oluyor nedir, bir üst numarası büyük, bir alt numarası küçük geliyor.
cevap: ykm'ye şansınızı deneyin, belli olmaz. kabul etmezlerse de zamanla açılır diye düşünüyorum. mağazada denenen ayakkabıların bile teki daha genişlediğine göre botla da giydikçe açılır.

  • firez  (07.12.12 22:56:00 ~ 15.12.12 19:08:03) 
botları bi poşetin içerisinde difrize koyup bir gün bekletebilirsin. ayağına vuran yerlerin yumuşadığını görürsün. ben böyle bi sorunla karşılaşınca uyguluyorum, işe de yarıyor.


  • nohut yutmus solucan  (07.12.12 23:17:15) 
bileklerin oraya koyulan bişeyler ssatılıyormuş ayağa vurmasın diye, kardeşim geçenlerde cat almış onada vurunca öğrenmiş oldum, benmkisi de cat o da vuruyor anasını satım, nerden nsıl alınıyormuş öğrenirim.


  • jedilance  (07.12.12 23:56:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.