[]

Pazar günü ODTÜ İİBF'ye gitmek?

Ankara'nın yabancısı olarak pazar günü saat sabah saatlerinde (8.00-9.30) civarı ODTÜ İİBF B Blok'a otogardan (AŞTİ) nasıl ulaşabilirim?




 
taksi. 13 tl falan tutar. biraz yürümeniz gerekir ama.


  • mutevazi  (07.12.12 21:50:33) 
taksi kampüs içine girmiyor demeyin :)


  • cari kacik  (07.12.12 21:53:56) 
giriyor tabi ki. ama siz adresi verince sizi bırakacağı yer, ki genelde bilmezler de hangi bölümün nerede olduğunu, muhtemelen iktisat olacaktır. siz işletmeye gideceksiniz ki o arka tarafta kalıyor. bunu taksiciye anlatıp doğru yerde inmek isterseniz taksimetre 50 tlyi vurur, ve muhtemelen geç kalırsınız. üstelik doğru yerde olacağınızın da garantisi yok. odtü içinde taksicilere güvenilmez.


  • mutevazi  (07.12.12 21:58:11) 
1- pazar sbh dolmuşu zor bulursun. istersen biraz bekle, geç kalacak gibi olursan taksiye atlarsın, sağı solu belli olmuyo onların. dolmuşa binersen teknokente gideceğini söyle, paranı ona göre öde. şoföre de söylersin, o seni indirir zaten doğru yerde. en kötü dolmuştaki herhangi biri yardımcı olacaktır.
2- direk taksiye atla, ama odttu taksisi değilse neyin nerede olduğunu bilemez, hele ki aşti taksiye bineceksin, her türlü dalavereye de tedbirli ol, istanbulda bulamazsın öylesini. eskişehir yolundan A1 kapısından içeri gireceksin, uzuuun ağaçlı bir yoldan okul içine doğru ilerleyeceksin. ilk sağdan sağa döneceksin. odtü hazırlık binasını tabelasını görüyosan sağında doğru yoldasın. orada bir göbek göreceksin hazırlığı geçince. sağdan düz ve aşağıya doğru ilerleyen yolu takip edince solunda gördüğün bina işletme binası olacaktır. şaşırırsan da taksiciyi durdur, gördüğün herhangi birine sor, söylerler. taksiciye güvenme.
3- aştinin içindeki tabelalardan da göreceğin üzere ankaray'la kızılaya geçip oradan da dolmuşa binebilirsin. bu noktada 1. seçenekteki yolu tekrar edeceğim.
  • sirkelimon  (07.12.12 22:12:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.