[]

HTC One X kullananlar?

HTC One X kullananlar bir diyebilir mi:

memnun musunuz - neden?


 
kullanıyorum, çünkü hiç sorun yaşamadım. şarjından da oldukça memnumum. daha dün yazılım güncellemesi geldi, sürekli iyileştiriyorlar.


  • tuyra  (07.12.12 09:10:09) 
ben one x kullanıyorum. çok da memnunum. başlarda pil yarım gün bile gitmiyordu. ama sonra güncellemelerle bu problemi hallettiler. bir iki gün önce jelly bean güncellemesi çıktı. ben henüz yüklemedim (yükleyemedim) ama yükleyenler şarj dayanıklılığının daha da iyileştirildiğini söylüyorlar.

en büyük rakibi s3 ile karşılaştırmak gerekirse, one x bence çok daha estetik ve sense arayüzü çok kullanışlı. samsung un kullandığı arayüz bana çok itici geliyor.
  • flexin  (07.12.12 09:12:53) 
Memnunum. Yapmak isteyip de yapamadigim bir sey olmadi. Her ihtiyacimi rahatlikla goruyor. Stock ROM icin sapittigi noktalar soyle; sense (HTCnin arayuzu) gercekten "sluggish". Friend Stream uygulamasinin bildirimleri cekmesi bazen inanilmaz uzuyor hatta kimi zaman basaramiyor wifi'dan 3g'ye ya da 3g'den wifi'a gecerek kendine geliyor. Parmaklarim buyuk oldugundan yazmakta zorlaniyorum. Buna ragmen ekran boyutu ideal diyebilirim.


  • dahicocuk  (07.12.12 09:13:04) 
Eğer ikisinide alabilecek durumdaysan galaxy S3 al derim. One X 1GB RAM ile gelirken S3 2GB RAM ile geliyo. S3 harici microSD kart desteği ile +64GB veri saklayabiliyorken OneX'in böyle bir olanağı yok. Ekstra S3 bataryası alıp uzun yolculuklarda yedek batarya olarak kullanabilirken One X bütünleşik batarya ile geliyor. Bunların hiçbirisi umrumda değil diyorsan One X alabilirsin çünkü S3 kadar "ucuz" durmuyor.


  • lpgli tosbaga  (07.12.12 09:14:12) 
Kullanıyorum memnunum çünkü;

-HTC sense bana çok kullanışlı geliyor, touchwiz'i sevemedim
-Beats Audio iyidir candır
-Tasarımı da daha şık geliyor açıkcası
-Eski telefonum(xperia x10) dan kalma alışkanlık her gün şarj ettiğim için şarj sorunu yaşamadım, gece yatmadan şarja takarken %30 civarı şarjı kalıyor.
-Stock rom'da sıkıntı yaşamadım ama custom rom ile daha mesudum.
  • premathe  (07.12.12 09:52:20) 
bekleyebiliyorsan nexus 4'u bekle, 1400-1600 gibi bir fiyata en gec 1 aya cikmasi bekleniyor.
abd'de (bulursan) 400 dolar, ingiltere'de 400 sterlin, avrupada 400 euroya almak mumkun 16gb modelini.

  • disq  (07.12.12 14:30:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.