[]

afedersiniz bok gibi gecen bir gunun sonunda

afedersiniz bok gibi gecen bir gunun sonunda ne yapiyorsunuz da kendinizi iyi hissedebiliyorsunuz. eve dondugunde aile ile mesgul olmak haric cevaplar ariyorum.




 
Ertesi günün de bok gibi geçebilme ihtimalinin her zaman var olduğunu biliyorum, bu yüzden de "rahvan gitmesi" için o sihirli iki kelimeyi söyleyerek kendimi ikna ediyorum.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (06.12.12 21:16:26) 
hissedemiyosun.uyumaya çalış ki bian önce sabah olsun.


  • mantarliborek  (06.12.12 21:21:45) 
Hemen iki bira çakıyorum.


  • pembegurba  (06.12.12 21:21:51) 
ben youtube'dan kimbo slice izliyorum.

edit : background'da dubstep bir müzik oluyor.
  • IncredibleMau  (06.12.12 21:30:42 ~ 21:32:44) 
puzzle yaparak. bütün sinirim, stresim doğru parçaları bulmaya çalışırken yok olup gidiyor, bi sakinlik, bi dinginlik geliyor bana.


  • hypathia  (06.12.12 21:32:42) 
hafif ışık(mum veya duvara çevrilmiş masa lambası) ile aydınlatılmış oda da kahvemi veya çayımı alıp pipomu yakıp dizi/film seyrederim veya yine kahve-pipo eşliğinde hafif müziklerle forumları, ekşiduyuruyu falan turlarım. tabi öncesinde pantera dinleyip kendi kendine pogo yaparak stres atıp sonra sakinleştirici aktiviteleri yapmak daha iyi olabilir bazen.

alkol de iyi gelir ama alışkanlık yapmasın sonra alkolsüz uyku uyuyamazsın. alkol arasıra da kalsın yani, olayı "bi flüt kaç para lan?" a çevirme.
  • r_u_h  (06.12.12 21:33:02) 
yuruyorum. zaman, mesafe sinirlamasi olmadan yuruyorum. sonunda kendimi iyi hissediyorum, ertesi gun yine ayni seyi yapiyorum. kisir dongu anlayacagin. ancak 100% ise yarayan bir sey, yeteri kadar yuruyunce iyi hissetmemek elde degil.


  • eeqlaehuje  (06.12.12 21:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.