[]

Çanakkalede Gay Ev Arkadaşı

Merhaba Arkadaşlar;
Bir aydır çanakkalede tek başıma ev tuttum, kendi kendime gay ev arkadaşı bulabileceğimi düşündüm. Ancak gay ev arkadaşı ne yazık ki kendi imkanlarımla bulamadım. Şimdi evin özelliklerini vereyim 2+1 85 metrekare kombiyle ısınıyoruz, ev kepezde terzioğlu kampüsüne çok yakın bir mesafede, kirası da 350 ytl ilgilenen düşünen arkadaşlar olursa ev arkadaşı arıyorum.

Sevgiler
İletişim : 0 542 716 09 12 Fatih

 
neden gay ev arkadasi? homofobik olmayan ev arkadasi olmuyor mu?


  • disq  (27.12.08 14:26:51) 
bayan ew arkadaşı ağır kaçar çanakkalede gizli gay olsun en makbulü


  • wehrmacht ss  (27.12.08 23:10:17) 
@soufigay: sonunda yurtan çıkıp eve karar vermişsin negzel, rahat edersin :)
illa gay diye diretme bence, kızlar veya homofobiden arınmış hetero erkeklerden de süfer ev arkadaşı oluyor tecrübeyle sabittir! hatta hetero olanlar daha iyi oluyor ki gay dünyasında boğulmaktan kurtuluyorsun...hatta aranın iyi olduğu ama gay olduğunu bilmeyen bir arkadaşınla da olur bir süre sonra ona açılabilirsin. zaten anlarsın eve çıkmadan daha sonra nasıl tepki vereceğini...

hiç risk almak istemiyorsan gay arkadaşlık sitelerine de (gabile.com mesela) ilan verebilirsin veya sahibinden.com'a (sahibinden.com'a verdiğin ilana dönenlere özellikle dikkat et!) ama hiç tanımadığın ve sırf gay olduğu için biriyle aynı evde oturmaktansa bence tandığın ve rahat edebileceğin birini değerlendirmek daha mantıklı. evinde rahat etmek istersin elbette ama riskleri de değerlendir derim, sonuçta karşılıklı belirli kurallar belirlediğinizde iki tarafta gayet rahat eder/ediyor.

"anarşik/homofobik olmayın olum" derken heterofobik de olmamak lazım (var mı böyle bir şey? :P). küçük bir şehir olsa da orada da "açık fikirli" kişiler vardır baya. bol şans.
  • cinematography  (29.12.08 11:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.