[]

çok fena içime oturdu

evden çıktım. önce spor salonuna sonra yüzmeye. otobüsten indim. biraz yürüyünce önümde bi kız vardı. tam kestiremedim ama ayağı hafif sekiyo olabilir. yani tam anlamadım.

seyahat çantası vardı ve yana kaydığını gördüm. doğal olarak ilerledim ben. 10 metre gittikten sonra arkama baktım tekrar çanta yana kaydı. gidip yardım etmeyi o kadar çok istedim ki. bir şey diyemedim.

yardım edemiyorum arkadaş. çekiniyorum. daha önce bi defa düşen bi kızı tuttum. kız bana o an ki psikoloji ile saçma sapan şeyler söyledi.

bu kız da öyle bir şey söyler diye çekindim açıkcası.

ama içime çok fena oturdu. hala aklımda çünkü. umarım yarına bir şeyim kalmaz.

neden böyle kızlar? yani bir erkek yardım için geliyosa neden terslenir? öyle bi durumda erkeği tersler miydiniz?

her erkek iyi niyetli yaklaşmıyo ama yemin ederim sadece yardım etmek istedim. en ufak kötü niyetim yoktu.

neden böyleyiz?

 
malesef kötü niyetli bir kişi tüm camiyı lekeliyor,
birde ayağı aksıyorsa bana acımış gibi düşünmek insanı rahatsız eder.

  • basond  (06.12.12 19:01:23) 
Yardım etmeden önce göz teması kur sana izin verip vermeyeceğini anlayacaksın zaten öküz değilsen.


  • vexations  (06.12.12 19:04:28) 
maalesef abazan çok olduğu için ister istemez öyle tepki vermiştir.ama terslemeye gerek yok bence,teşekkür eder giderdim.


  • rock n roll  (06.12.12 19:05:28) 
@basond
evet ayağı aksıyodu biraz da ondan emin olamadım. yani yanlış anlar diye.

@vexations
öküzüm.

@rock n roll
tepki vermedi. bu kıza hiç sormadım. sen yere düşerken tuttuğum kızdan bahsediyosun galiba.

@evrenos gazi
zaten elindeki çantayı tutmaktan bahsetmiyorum. yani yardım ister misiniz diye illa ki sorulur. ama terslenmeye müsait.
  • kambocya diasporasi  (06.12.12 19:22:58) 
geçen bi kadına kapıyı tuttum, halbuki orası çıkış kapısıydı ve ben çıkıyordum. kadın teşekkür ederim dedi; nasıl mutlu oldum.

çünkü 10 kadından 9'u dönüp kafasını teşekkür manasında sallamaz bile.

özet: ne demek istediğini çok iyi anladım. öyle.
  • repins  (06.12.12 19:24:42) 
evet onu dedim


  • rock n roll  (06.12.12 19:28:02) 
çünkü karşılıksız aşk yaşadığını "düşünen" erkekler tarafından, ayrıldıkları erkekler tarafından öldürülüyor ya da dayak yiyorlar. eğer yanlış bir mesaj verirse sonrasında neler olacağı muamma da ondan. anladın sen onu.


  • kakao  (06.12.12 19:38:33) 
ya bizdeki bu kötü niyet anlayışına da kılım ben. neden kötü niyet abi? kültüre bakar mısın tanışmak istemek kötü niyet. bir kızla beraber olmak = ona kötülük yapmak. ama yatakta oyle olmuyor arakdaşım bayaa memnunuz halimizden. adam yardım etmekten korkuyor tecavüzcü damgası yerim diye. göz teması kuracakmışım. insanım ben yau. ha ben de biraz öküzmüşüm afedersin.


  • limonluhavuc  (06.12.12 20:19:49) 
sormak yeterli aslında. pardon yardım ister misiniz? diye.


  • oldtimer  (06.12.12 21:39:12) 
@limonluhavuc, baya katılıyorum dostum. iyilik için izin mi istenir yahu, eğer iyilik için izin istemek normal olmuşsa, bence toplum olarak sıçızlamış oluyoruz.


  • priaposss  (06.12.12 21:57:13) 
yahu size diyorum ki düşen bir kızı tutunca bana bağırdı herkesin içinde :) yani bir şey demedim tabi. sonra çekti gitti ama o an ki ruh hali ne bilmiyosun ki.

yardım ister misiniz? diye sorduğumda.

uff snn be slk derse kendimi öldürürüm. kendimi de seviyorum şimdi. öldürmek istemiyorum anlatabildim mi?
  • kambocya diasporasi  (06.12.12 22:05:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.