[]

Saç uzatma

Arkadaşlar saçlarımı kısa süre içerisinde nasıl aşırı şekilde uzatabilirim, formülü olan var mı ? Aşırı şekilde derken arkadan toplanabilecek bi kıvama gelsin yeter.




 
sık yıkayınca hızlı uzar derler. hurafe mi bilmiyorum.


  • inthechaos  (06.12.12 18:24:45) 
mesela tv izleken ufak ufak saçını çek.


  • titoslavija  (06.12.12 18:25:57) 
biotin ve çinko içmelisin.
normalden çok daha hızlı uzuyor.

  • jimjim  (06.12.12 18:35:45) 
ceviz yenmeliydi sanki uzasın diye


  • just overjoyed  (06.12.12 18:42:26) 
Sık yıkama olayı hurafe.


  • 4dr4melech  (06.12.12 18:43:37) 
2-3 ayda bir uçlardan birer parmak kestireceksin. berberden aldığım tüyodur.

bu şekilde daha hızlı uzamasının nedeni de saçların oksijeni uç kısımlarından almasıymış. bir de bol protein al.
  • zgrydn  (06.12.12 18:45:05 ~ 18:45:42) 
Saçlarını kurutmadan kendi kendine kurumasını beklemenin bile saçı uzattığını okumuştum bir yerde. Ne alaka bilmiyorum.


  • Hallerlale  (06.12.12 18:46:13) 
Kesin, denenmiş, en hızlı uzatan formülü yazıyorum. (Şu an hala uyguluyorum hatta.)

Sinameki otu (Aktar) (2 TL'lik bile alsanız fazla fazla yeter)
Tatlı badem yağı (Aktar) (4 TL)
Bepanthene Ampul (Eczane) (4 ya da 4.5 TL)

Sinameki otundan bir tutam, çok az bir suyun içinde 5 dk kadar kaynatın, süzün ve soğuyunca bir kaba alın.

(Tercihen sprey şişe. Evde biten bir şeyin fısfıslı şişesi varsa iyice temizlendikten sonra onu da kullanabilirsiniz, yoksa 1 milyoncularda satılıyor. Hadi en olmadı 0.5'lik su şişeleri bile olur.)

Şişedeki sinameki suyunun içine, Bepanthene ampullerden birini kırın ve dökün.
(Ampulü kırarken tercihen bir bez ya da kağıt havlu içinde kırın, elinizi kesmeyin. İçindeki sıvıyı daha rahatça çekebilmek için enjektör kullanabilirsiniz ama zorlayınca enjektörsüz de dökülüyor.)

Yine aynı karışımın içine, şişesinin kapağı ölçüsünde tatlı badem yağını ekleyin. Şişeyi 1-2 defa çalkalayın ve bu karışımı "saç diplerinize" yedirerek sürün. Sürerken bir yandan da saç diplerine masaj yapmak, o bölgedeki kan dolaşımını arttıracağı için daha etkili olur. Daha rahat bir uygulama için küvete eğilip öyle sürebilirsiniz.

Uzun iş gibi görünmesin, ben detaylarını da yazdığım için bu kadar uzun bir yazı oldu. Yoksa "sinamekiyi kaynat içine bepanthene ile badem yağı koy hacı" da diyebilirdim.

Bu karışımı öğrendiğim yerde haftada 1 gün uygulayın yazıyordu ama ben iki günde bir yapıyorum. Başlamadan önce saçlarımın boyunu çektiğim fotoğraf ile şimdiki hali arasında gözle görülür bir fark var.

Kolay gelsin.
  • Savina Y.  (06.12.12 18:47:07) 
saçın kendi hızlı okumuyorsa bi şey de yapamazsın afedersin. yukarıda yazılanların hepsini yapan kişilerden daha hızlı uzuyor benim saçlar, hiçbir şey de yapmıyorum ekstradan.


  • klassno  (06.12.12 19:12:20) 
yağmur suyu. bu mevsimde bol zaten ama, üşütme sakın.

bir de şapka bir şey tak kafana. saçların hava almasın. bikaç hafta sonra etkisini görürsün.

tabi bunlar duyum, akla uygun geliyorsa yaparsın. yoksa bırak doğal uzasın kendi.
  • sechqeen  (06.12.12 19:16:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.