[]

moderatörler kendileri siler mi?

başlık demek istediğimi ifade edemedi tam.
bir ispiyon yaptık diyelim. moderatörler bu ispiyon yapılan entry'i kendileri silmek isteyip de silerler mi? yani teknik olarak silebilirler tabi de böyle bir şey yaparlarsa hangi amaçla yaparlar? ispiyon yanlış gerekçeyle yapıldıysa belki reddetmemek için de silebilirler diye aklıma geldi ama...



 
nassı yani?

kafam karıştı.

moderatörün bir entry silmesi için ispiyon olması gerekmiyor. kafasına göre silebilir. devlet dairesi mi burası?
  • mea maxima culpa  (27.12.08 02:55:15) 
onu demedim ki siler tabi.
ispiyon yaptığımız entry'yi moderatörün o ispiyonu gördükten sonra kendisinin direk olarak silme durumu olur mu? bizim ispiyonu hiç görmemiş gibi yani.

  • sanal uyku  (27.12.08 02:59:17) 
ben de hiçbir şey anlamadım, türkçe işkencesi gibi olmuş, anlatmak istediğini anlatamamışsın dostum...


  • alkolikfedai  (27.12.08 03:04:04) 
ühü yatıcam ben uykum var. :(


  • sanal uyku  (27.12.08 03:05:32) 
yani sen ispiyon yapınca sistem otomatik olarak bu ispiyon yaptı sonra moderatör de sildi gibi bişey demiyor sonuçta. ispiyon moderatörün geliyor o da değerlendiriyor yani senin ispiyonun görmemiş gibi yapmasının ne anlamı var? ben de anlamadım da yazdım böyle anladığım kadarıyla.

ispyion yanlışsa da reddetmemek için entry silebilriler diye yazdıysan en üstteki soruda da ispiyonu niye reddetmesin ki. boşu boşuna entry'i mi silsin ispiyonu reddetmemek için.
  • tepedeki psychedelic adam  (27.12.08 03:09:51 ~ 03:12:09) 
peki galadnikov. meselaispiyon yaptık. sen ispiyon havuzundan çekip alarak değil de başlığı kontrol etmeye gittiğinde sildin diyelim. bize gelen mesaj "ispiyonladığınız şu entry silinmiştir. teşekkür eder gözünüzden öperiz" mi, "zaten silindi bu entry, bir seher vakti tarihe karıştı" mı? sanırım sanal uyku da bunu sormak istiyor. ispiyonladık ama bizim ispiyonumuzdan değil de kendiliğinden siliyor mu, siliyorsa bizim ispiyon bade mi oluyor (hani istatistik falan olayı)?


  • kibritsuyu  (27.12.08 09:01:36) 
@galadnikov: hatalı sayılmasa bile toplam ispiyon sayısına yansıyorsa -mantıken- istatistiği düşürmesi gerekmiyor mu? yani neticede istatistik (kabul edilen ispiyon)/(toplam ispiyon) ise toplam ispiyon sayısı arttığında istatistiğin düşmesini beklerim ben.


  • gxix  (27.12.08 13:20:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.