@Evocati,
duyuruda "..unutamadığını söyledi.Birkaç gün saatlerce telefonda konuştuk.Sonra araya bir zaman daha girdi."
demişsin. ben de konuşmanın içeriğini bilmeden, araya zamanın girmesine bakarak, kabul etmediğin sonucunu çıkardım.
peki o zaman yeni soru;
madem seni aradı ve unutamadığını söyledi. sen de istiyorduysan, neden onun arama adımından sonra bir adım atmadın? yani sen de istediğini söyleyip tekrar başlamak olur, buluşup konuşup başlamak olur,vs vs..
yani araya zaman girmesine izin verince, onun da uzaklaşması normal değil mi? isteyen adam zaten araya o kadar zamanı sokmadan bir adım atardı zaten? o zaman aralığında senden olumlu adım gelmeyince, o da kendisinin hata yaptığına kendini inandırmış ve soğumuş olabilir.
tabi bunların hepsi birer tahmin. gerçekte ne olduğunu bilmemiz mümkün değil.
peki bunları toparlayıp onunla tekrar konuşmayı düşünmedin mi/denemedin mi?
başlamayı gerçekten istiyorsan, bunu ona açık ve net olarak ifade ettin mi? veya direk soru olarak sorup cevabını aldın mı?
0