[]

Ne onunla, ne onsuz mu?

Sevgili Eros'lar,

Güzel günler geçirdik ve ayrıldık.Kısa zamana bir çok şey sığdırdık.

Aradan 8-9 ay geçti.Bu süre zarfında benim bir ilişkim oldu ama hep onunla kıyasladığım için 2 ayda bitti.Ama gururumdan onu aramadım.Derken o gurur falan demedi aradı.Unutamadığını söyledi.Birkaç gün saatlerce telefonda konuştuk.Sonra araya bir zaman daha girdi.

Geçen ben aradım ama sanki buz dolabı.2 hafta önceki o kişi nerede?

Aklımdan çıkaramıyorum ama bazı nedenlerden dolayı biliyorum ki onunla hayatımı birleştirsem mutlu olamayacağım.Hatta birçok aşılmaz sorunumuz var.İleride doğacak başka sorunlar da var.

Ama gel gör ki aklımdan çıkarıp atamıyorum.İstiyorum, özlüyorum.Ne onunla ne de onsuz yapabiliyorum.

Biliyorum siz de yaşadınız bunları.Hadi anlatın da dinleyelim.

EDİT 1:Erkek tarafıyım.En önemli şeyi atlamışım.

 
O aradaki 2 aylık ilişkiyi öğrenmiştir, başta bişey yok dese bile zamanla senden tiksinir.


  • lpgli tosbaga  (06.12.12 16:35:55) 
o kız birisiyle ilişki yaşamadıysa ve @lpgli tosbaga'nın dediği gibi o ilişkiyi öğrenmişse baya baya tiksinmiştir. ben bile uyuz oldum amk madem seviyosun ne diye gavatlık yapıyosun.

edit: ayrıca kızımız kaçan kovalanıra,önce yüz verip kaçmaya(kovalayacağını biliyor),kandırdım hatta ve hatta qandırdım xD olayına giriyor olabilir,dikkat et derim.
  • GibsonRules  (06.12.12 16:39:07 ~ 16:41:38) 
Kritik nokta bu -> "bazı nedenlerden dolayı biliyorum ki onunla hayatımı birleştirsem mutlu olamayacağım.Hatta birçok aşılmaz sorunumuz var.İleride doğacak başka sorunlar da var."

Madem bundan o kadar eminsin, kendi çıkarın için onunla olmamalısın. Ben yaptım, köpek gibi severken ayrıldım, 6 ay ayrılık acısı çektim. Sonra azaldı ve başkaları girince bitti. "8-9 ayda geçmedi, daha da geçmez" dersen bilemiyorum.
  • long live rock n roll  (06.12.12 16:40:28) 
kesin ilişkini duydu


  • nunishuris  (06.12.12 16:49:06) 
hayatım zehir olacak hayatımı zehir edecem diyip senelerce kendi kendini bitirip aileni mutsuz edeceğine 8 10 ay acı çekersin unutursun sonrası ne mutlu..ben ilişkiler konusunda mantıksal düşünülmesinin mutlulugu getirdigine inananlardanım.adama sormazlarmı 8 9 ay geçtide ne değişti kızım diye ?? ne oldu ? burnu sürtüldü senin gibi ona değer vereni bulamadı dayanamadı aradı,sende sürekli arayp konusunca eskiyi hatırladı,ya eskisi gibi olursa die tereddüt etti yada korktu şimdi kendini geri çekti..kızlar maalesef böyle olaya oyun gibi bakarlar ne sevdiklerinde adam gibi sahip çıkabilirler nede adam gibi gitme diyebilirler..sorun adamlıklarında o yüzden biz adamız ve erkeğiz,kadınların dogasında maalesef bunlar yok


  • mukon  (06.12.12 16:53:31) 
Bence de ilişkini duymuştur. Ama ondan ziyade ben başlığı sökemedim. Error verdim resmen.


  • 4dr4melech  (06.12.12 16:57:44) 
Zaten araya biri girdiğini ben söylemiştim ona ve gayet normal karşıladı.(İçten içe tiksinmiş de olabilir, kız milleti sonuçta...)

@GibsonRules
Kesinlikle o taraklarda bezi yoktur.Adımdan ne kadar eminsem, bundan da o kadar eminim.
  • Evocati  (06.12.12 17:02:19) 
ben sadece bir noktada fikrimi belirtmek istiyorum;

eğer aradan zaman geçip, kendi gururunu hiç sayıp seni tekrar aradığında, tekrar reddedildiyse, işte onun kırıklığını düzeltmesi onun için de zor, senin için de zor.. ama eğer çok istediğine eminsen (ki yazdıklarından bu pek çıkmıyor, olmayacağını düşünüyorsun) çok çabalaman gerek, çok uğraşman gerek. yani durup dururken o ikinci kırıklığın üzerine sana gelmesini bekleme.
  • holy diver  (06.12.12 17:25:21) 
@holy diver
İkinci aradığında reddedilme gibi bir durum yok.Ben de aynı hisleri paylaştığımı söyledim ama aramızda olur du olmaz dı bişey konuşmadık.Sadece karşılıklı komplimanlar falan...

  • Evocati  (06.12.12 17:32:23) 
@Evocati,

duyuruda "..unutamadığını söyledi.Birkaç gün saatlerce telefonda konuştuk.Sonra araya bir zaman daha girdi."

demişsin. ben de konuşmanın içeriğini bilmeden, araya zamanın girmesine bakarak, kabul etmediğin sonucunu çıkardım.

peki o zaman yeni soru;
madem seni aradı ve unutamadığını söyledi. sen de istiyorduysan, neden onun arama adımından sonra bir adım atmadın? yani sen de istediğini söyleyip tekrar başlamak olur, buluşup konuşup başlamak olur,vs vs..

yani araya zaman girmesine izin verince, onun da uzaklaşması normal değil mi? isteyen adam zaten araya o kadar zamanı sokmadan bir adım atardı zaten? o zaman aralığında senden olumlu adım gelmeyince, o da kendisinin hata yaptığına kendini inandırmış ve soğumuş olabilir.

tabi bunların hepsi birer tahmin. gerçekte ne olduğunu bilmemiz mümkün değil.

peki bunları toparlayıp onunla tekrar konuşmayı düşünmedin mi/denemedin mi?
başlamayı gerçekten istiyorsan, bunu ona açık ve net olarak ifade ettin mi? veya direk soru olarak sorup cevabını aldın mı?
  • holy diver  (06.12.12 17:40:44) 
Asıl sorun zaten benim ne istediğime karar verememem.Aslında bu yönden bakınca durum gayet net.Herkes kendi yoluna.Ama işte ne onunla ne de onsuz.Onunla bir gelecek düşünemiyorum ama onsuz da yapamıyor, sürekli vicdan azabı çekiyorum. Offffffffffffffff...


  • Evocati  (06.12.12 20:13:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.