Giriş
(3)

Hasta oluyorum, olmamam gerek.

skatheist
Valide salya sümük hastaydı son bir haftadır. Ondan sıra bana geçti. Sık sık hapşurmaya başladım ve üst solunum yollarımda bir hareketlenme var. Yavaş yavaş geliyor hastalık hissediyorum.Yorucu birkaç gün var önümde, hasta olursam daha da beter geçicekler. Ne yapsam da kurtulsam? Bilinçsiz vatandaş
Valide salya sümük hastaydı son bir haftadır. Ondan sıra bana geçti. Sık sık hapşurmaya başladım ve üst solunum yollarımda bir hareketlenme var. Yavaş yavaş geliyor hastalık hissediyorum.

Yorucu birkaç gün var önümde, hasta olursam daha da beter geçicekler. Ne yapsam da kurtulsam? Bilinçsiz vatandaş olup antibyotiğe mi abansam?
0
skatheist
(06.12.12)
zencefilli bal ye bol bol.
0
kakao
(06.12.12)
bol bol meyve tüket, supradyn falan al, ıhlamur falan hiç birşey olmaz.
0
gökhankaratur
(06.12.12)
aferin plus alın bugün. sabah öğle akşam tok karnına için. tabi bol bol meyve. ıhlamur, bol limonlu. ben bilinçsiz bir vatandaş olarak bu şekilde atlatıyorum gripleri.
0
kırmızıkaşekaban
(06.12.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.