[]

Galatasaray İçin En Şanslı Kura Kim Olur?

Galatasaray'ın 2. Turda kimleri yenebileceğini, kimlerle eşleşmesinin daha hayırlı olacağını soruyorum.

Öncelikle bilmeyenler için G.Saray'ın muhtemel rakiplerini sıralayalım: PSG, Schalke, Malaga, Dortmund, Juventus, Bayern Münih ve Barcelona

Bence bu kuralarda Gs için en ideal rakip önce Schalke sonra PSG'dir. Bu iki takımı da yenebilecek kapasiteye sahip. Özellikle evinde oynayacağı maçta kendi oyununu oynarsa turu geçen taraf olur diye düşünüyorum. (Tabi PSG ile eşleşmesi durumunda İbrahimoviç'e özel tedbir alınması gerek.)

-Malaga: CL'ye bu yıl çok önem veriyorlar. Kadrosu genç, dinamik, çok rahat pozisyona girebilen bir ekip. Diğer takımlar kağıt üstünde favori gözükebilir. Ancak Malaga gruplardaki oyununu devam ettirirse finalleri zorlar.

-Dortmund: Bütün maçlarını severek izledim. Çok iyi hocaları ve etkili silahlardan oluşan süper kadroları var. Gs için en talihsiz kura bu olur. Zira bu yıl en kötü yarı final oynamalarını bekliyorum.

-Juventus: Gruplardan namağlup çıktılar. Ligde de eski form grafiklerine ulaşarak, eski günlerine kavuştular diyebiliriz. Gs için gene çok zor olur.

-Bayern Münih: Dormund ve Schalke ile birlikte 3. Alman takımı. Bu sezon ligde ve Avrupa da harika işlere imza atıyorlar. Çok pozisyona giren ve çok gol atan güçlü bir ekip. Özellikle iç saha maçlarında hiç zorlanmadan kazanmasını biliyorlar. Cimbom için en sıkıntılı kuralardan biri olabilir.

-Barcelona: Pep Guardiola'lı günlerindeki oyunlarından her ne kadar uzak olsalar da bir gerçek var. Barça gene top oynayan, pres yapan, rakibe kendini izlettiren bir takım. Dortmund'la birlikte en talihsiz kura olur. Eşleşmesi halinde çoğu kişi "Ulan keşke CL'ye hiç bulaşmayıp Braga'yı o gün yenmeseydik de bu kadroyla en azında Uefa da finallere kadar oynardık" diyebilir. Bu kuranın çıkmasının tek teselli yanı Xavi, İniesta, Messi, Villa, Fabregas gibi süper yıldızları Türkiye'de izlemek olur. Bir Beşiktaşlı olarak mutlaka ben de Türk Telekom Arena'da olurum.

*Peki ya sizce?

 
Karşılarında Gs'ye verdiğim şanslar;

Barcelona,Dortmund,Bayern Münih (%1) onu da sırf top yuvarlaktır diye veriyorum.

Juventus (%10)

Psg (%20)

Malaga (%30)

Schalke (%40)

not:Fenerbahçeliyim.Objektif olmaya çalıştım.
  • mesa  (06.12.12 03:36:28) 
ne olacağı belli olmaz tabi ama bence bu takımlar arasından gs anca malaga ve schalke'yi eleyebilir diye düşünüyorum. PSG'yi biraz fazla küçümsemişsin bence. Son 2 senedir gerçekten büyük bir yatırım yaptılar ve geleceğin yıldızlarını topladılar bir nevi yani tek tehlike ibrahimoviç değil. umarım yanılırız ama kim geilrse gelsin işi çok zor gs'ın.


  • Deathklaat  (06.12.12 03:41:57) 
PSG bu sezon ligde 15 maçın 8'inde galip gelemedi. 5 maçta berabere kalırken Nice, Saint Etienne ve Rennes'e yenildi. Zlatan Ibrahimovic'in olmadığı maçta zorlandı.Dinamo Kiev ve Dinamo Zagreb'in olduğu kolay Cl grubunda zaten rakip olabilecek bir tek takım Porto vardı. Onlara da deplasmanda 1-0 yenildiler.

Malaga içinse maçlarını izledim. Avrupa maçlarına lig maçlarından çok farklı bir motivasyonla çıkıyorlar. Finalleri zorlayabilirler.
  • wertyu  (06.12.12 03:55:19 ~ 04:00:19) 
üst turda son 2 maçını hiçbir iddiası olmayan takımlarla yapamayacağı için kimin gelmesi önemli değil.


  • kamera motor  (06.12.12 06:07:46) 
kesinlikle malaga


  • enkolaykullaniciadi  (06.12.12 08:43:33) 
Eğer Alman takımlarından biri gelirse ki inşallah onlardan biri gelir deplasman sorunumuz ortadan kalkar. En büyük destekçimiz gurbetçiler olur.


  • gökhankaratur  (06.12.12 09:53:37) 
Malaga veya Schalke diyorum. PSG çıksa İbraya özel önlem diyorsunuz da kimle özel önlem alacaksınız? Danny' i, Eboue' yi, Melo'yu sırtına alır gider İbra. Kaldı ki PSG sadece İbra'dan ibaret de değil. Çok zor olur.


  • kwyjibo  (06.12.12 10:10:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.