[]

dominos 30 dk

adam 5 dk gecikti. parasında değilim de. 11.30dan sonra geçmiyo zaten yağmur var falan dedi adam. bizi mi yedi şimdi?




 
"30 dakika teslim garantisi promosyon günleri, özel günler, kötü hava koşulları ve 23:30-04:00 arası gece servis saatlerinde geçerli değildir. Bu durum sipariş esnasında müşteriye iletilir."


  • klasist  (06.12.12 00:13:24) 
Domino's Pizza, 30 dakikada teslim garantisi veren ve bu sözün arkasında duran tek markadır.
Siparişinizin 30 dakikadan geç teslim edilmesi durumunda Domino's Pizza'nın maksimum yükümlülüğü sipariş başına menüdeki en yüksek fiyatlı ürün kadardır. Fiş tutarından bu miktarda indirim yapılacaktır. Sipariş bedeli daha az ise hiç bedel alınmaz, üzerine herhangi bir bedel verilmez.
30 dakikada teslim garantisi, sipariş verilen şubenin servis sınırlarında geçerlidir.
Toplu siparişlerde 30 dakikada teslim garantisi yoktur. 4 pizza ve üzeri adet toplu sipariş sayılır.
Domino's Pizza 30 dakikadan geç yapılan teslimatlardan dolayı eve servis elemanlarına ceza vermez veya maaşında bu bedel kesilmez.
Domino's Pizza servis garantisini önceden haber vermeksizin geri çekme hakkını saklı tutar.
30 dakika teslim garantisi promosyon günleri, özel günler, kötü hava koşulları ve 23:30-04:00 arası gece servis saatlerinde geçerli değildir. Bu durum sipariş esnasında müşteriye iletilir.
Hastane, Okul, İş merkezleri ve Siteler gibi alanlarda 30 dakika garantisi Güvenlik veya Danışma birimlerine kadardır.
  • metehan01  (06.12.12 00:13:49) 
23.30dan sonra geçerli değil denmişti bize de


  • Nirvanaaa  (06.12.12 00:14:37) 
kaynak olsun bu da: images.yemeksepetim.com


  • fader  (06.12.12 00:15:15) 
belirteyim, 23.30dan sonra verilen siparişler için o yarım saat garantisi. 23.29da ver siparişi, onlar düşünsün.


  • klassno  (06.12.12 01:34:25) 
ne zaman geç kalsalar sürekli bi bahane buluyolar zaten. yok hava kötüydü yok hede hödö oldu.

en son başıma gelen şu olaydan sonra bir daha sipariş vermedim ve vermem zaten.

geçen sene kışın 2 tane pizza siparişi verdik. hava kötüydü o yüzden hemen 30 dk'da gelmesini beklemiyordum zaten. 1 saat geçti hala gelen giden yok. en sonunda yemeksepetinden iletişime geçtim ve kurye cepten beni aradı. nerde olduğunu söyledi (belirttiği yerden eve yürüyüş mesafesi 1.5-2 dakika max.) bende ordan evin tarifini anlattım açık bir şekilde. motorla 30 saniyede geleceği yerden 45 dk sonra falan getirdi adam. ulan altında motor var, hava ne kadar kötü olursa olsun 30 saniyelik yeri nasıl 45 dk'da geldin ? ya aradığında yalan söyledi veya beceriksizin önde gideni. 1 saat 45 dakika sonunda geldiğinde ben bunlara para vermem dedim. yok işte kötü hava koşulu olunca o kampanya iptal oluyomuş. dedim almıyorum o zaman geri götür.

bu tarz bi olayı burger'da yapmıştı. açık açık yalan söylediler bide üzerine. orasıylada bütün ilişkimi kestim 2 senedir herhangi bir burger'a adım atmadım.

içimi dökesim mi varmış ne.
  • Deathklaat  (06.12.12 02:25:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.