[]

Bir Tane de Benden

Sevgili güzinler,

öğrencilerin kaldığı, yurt gibi ama tam değil şeklinde bir binadayım. ülke amerika. ortak mutfakta yemek yapıyordum. gece 12 falan. yemeği yaptım oturdum yiyorum. kızın birisi geldi mikrodalgaya bişeyler attı falan dolanıyor mutfakta. ben hiç oralı olmadım.

bu telefon senin mi dedi aa evet dedim unutmuşum sağol. baktım güzel de kız. ne pişiriyosun dedim hiç ya dedi mısır patlatıyorum. sen ne yiyosun dedi bende de balık çorba falan vardı işte.

neyse mısırını aldı geldi oturdu yanıma. yaklaşık 1 saat muhabbet ettik. benim yemeğin tadına baktı falan filan. ama böyle kız gözlerimin içine bakıyor tuhaf tuhaf yavşama hareketleri yapıyor afedersiniz. e bende yaptım aynı hareketleri. yavşıyoruz karşılıklı. öyle alttan alttan değil. gayet açık şekilde. neyse benim yemeğim bitti. mısırla devam ettik. birbirimizin ağzına fırlatmaya başladık. level level ilerledik. artık parmaklar ağızların içinde falan. değdirmeler falan da derken dudaklar kenetlendi, öpüştük bir süre. sonra bi ses geldi gibi oldu dışardan biri geliyor sandık durduk, kızın yüzü kızardı üstünü düzeltti falan. ben de çok üstüne gitmedim. aldım malzemelerimi çıktık mutfaktan. tanıştığıma memnun oldum dedi gitti. ben de hareket mareket yaptım ama çok da üstüne gitmedim belki kıllarını alıcak temizlenecek falan dedim ne bileyim. zaten hassasım öyle şeylerde. ayrıca ben de çok müsait değildim zaten. asansöre binip katıma çıktım.

neyse ertesi gün o kata gittim. kızın gittiği yere doğru gittim odaların tek tek kapısını çaldım. yaklaşık 40 oda. tek tek oda numaralarını not aldım, harita çıkarttım falan. ikinci gün buldum kızı. açtı kapıyı. işte şaka espri falan yaptım sonra yemek yiyelim mi dedim. ben zaten yedim dedi. ya dedim şimdi değil zaten birkaç saat sonra. aa yok dedi yedim. peki yarın? dedim. ya yok dedi. iyi ama neden? dedim. işte... tuhaf.. biliyosun... falan yaptı. sonra baay falan diyip ayrıldık.

kız hem güzel hem de çok güzel öpüşüyor. bir daha istiyorum. napıyım ben? bir de nolmuş burda ya? uydurma gibi geliyor ama tamamen gerçek. ama hakkaten çok tuhaf değil mi?

 
anaa çok romantik lan. o kızı bulmadan dönme buralara.

bir de içine kurt düşürmek gibi olmasın ama öyle anlatınca kızın sevgilisi mi var acaba diye düşündüm.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (06.12.12 00:12:03) 
peh tuhaf değilmiş ya. oluyor öyle. hele bir de kız alkollü falansa. o gece olsa olurmuş. kız ciddi bir şey olsun istememiş, öyle o an beğenmiş sevişesi gelmiş. keşke direk o akşam eve çağırsaymışsın. yazık olmuş lan. beyler :(


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (06.12.12 00:12:54) 
sevgilisi umrumda değil. ya kıza aşık değilim. kız güzel, yalan yok. ama daha da güzel olan kısmı öpüşmesi. hakkaten çok iyi öpüşüyor. o yüzden bi daha istiyorum. ama tekrar odasına gitme fikri de pek doğru gelmiyor. yine tekme yiyebilirim gibi geliyor bana.

bu arada, bu balık değişik. öyle pişirirken falan çok az kokuyor. hafif bişey.
  • rebio  (06.12.12 00:20:29) 
tekrar gidersen stalker olursun. zaten hafiften olmussun bile.

olmamis iste. sansina kus derim.
  • entrapmen  (06.12.12 00:27:42) 
olabilir. bi anlık canı öpüşmek istemiştir, ortamınıda bulunca tanımadığı birisiyle bi defalık öpüşmüştür, sonra kendi hayatına dönmüştür. genelde de hep öyle olur zaten. senin yapman gereken peşinden koşmak değil, takmıyormuş gibi davranman lazım. sonra kız bu çocuk neden benim peşime düşmedi diye düşünmeye başlar, belki bir daha gelir yanına. ama bu kesin değil tabi. sen gururumdan vazgeçtim, kızla tekrar öpüşmek istiyorum diyorsan eğer, ya mutfakta nöbet tutacaksın her gece, ya da birlikte alkollü bir ortam ayarlamaya çalışacaksın, arkadaşlar falan işte. alkolü alınca sonrası gelir zaten.

edit: tikleri ver lan!
  • eyyorlamam bu gadar  (06.12.12 00:29:49 ~ 00:30:09) 
panpa üşenmeyip senin için caps yaptım. bakıvercen mi : capsverlan.com


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (06.12.12 00:31:52 ~ 00:32:18) 
abi mesaj da atamıyorum new york inst. of tech'e nasıl girdin yazar mısın ? :(


  • solo  (06.12.12 00:33:34) 
böyle durumlarda "kıllarını alıcak belki, ben de pek temiz sayılmam şu an zaten" falan diye düşünmeyip bugünün işini yarına bırakmamak lazımmış demek ki...


  • rebio  (06.12.12 00:39:32 ~ 00:39:58) 
ondan daha da ekmek çıkmayacak rebio. tarih bunun örnekleriyle dolu rebio. vazgeç rebio.


  • slavez  (06.12.12 01:02:20) 
Panpito randevuyu ilk gece ayrılırken kopartacaktın. Çünkü aşk bi başladı mı hiç durmaz. Sen randevulaşmadan kızı bırak uyu. Sonra döne döne ararsın işte. O gece adın ne telefon msn Facebook oda numarası okul bölüm her türlü bilgiyi alacaktın. Seni bi daha ne zaman görecem diyecektin.. Şu Dakika'dan sonra mutfakta pusuya yatsan bile o kızla olmaz bi daha


  • am  (06.12.12 01:08:18) 
1-diyosun ki "kız çok iyi öpüşüyo". demek ki senin seviyenin yukarısında öpüşüyormuş, senin öpüşmeni beğenmemiş olabilir.

2-ilk gece telefonunu falan istemediğin için senin pek beğenmediğini veya kullandığını düşünmüş ve gurur yapmış olabilir.

3-alkol almış, romantik komedi izleyip gelmiş vs sebeplerden dolayı öpüşesi gelmiş de seninle takılmış olabilir.

ama her halükarda kız seni çekici bulmuş ki öpüşmüş, selamı kesme ama üzerine düşme o kendi kendine gelir muhtemelen.
  • r_u_h  (06.12.12 01:17:47) 
hic gitmemek lazimdi kizin odasina, yapisti uzerime diye dusunmustur. sen mutfakta yemek yapmaya devam et. bir daha karsilasirsaniz sadece hay de baska bisey deme suratina bakma. insan olan gelir "ya kusura bakma ben orda sana verdim elektrikleri gerisini getirmedim ama durum su bu" diye aciklama yapar.


  • groovettyn  (06.12.12 08:46:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.