[]

Duyuru kadınları... İmdaaat! (leke)

Fotoğrafta gördüğünüz güzel trençkotumun başına çok talihsiz bir şey olay geldi. Aşırı yağmurlu bir havada şalımdan süzen petrol yeşili boya trençkota süzdü ve onu lekeledi :(
Annem leke çıkarıcıyla elde ve makinede yıkadı ama lekemiz Nuh dedi peygamber demedi.
Çok severek 80 lira verip aldığım ve toplamda beş kez bile giyemediğim bir giysimi gözden çıkarmaya hazır değilim henüz. Yok mu yapabileceğim başka bir şey? Yok mu bir çözüm, çıkış yolu vesaire. Kurtaramaz mıyız???
Edit: Moderatörler, hakikaten çok sıkıcısınız.

 
hangi leke çıkarıcıyı kullandınız?


  • girl in a coma  (05.12.12 17:55:13) 
Onlar da çıkmaz dedi :/
Emin değilim, Kosla mı neydi.

  • yarmasimo  (05.12.12 17:57:00 ~ 17:57:37) 
trençkotun kumaşı ne bilmiyorum ama komple boyamaya gönderip biraz daha koyu bir renge boyatabilirsin belki.


  • alice practice  (05.12.12 17:59:08) 
batik yap. düğümle bağla. çamaşır suyuna daldır çıkar. oh mis.


  • ben smyrna  (05.12.12 17:59:31) 
@alice böyle bir seçenek arıyordum evet. Kumaş türünü tam bilmiyorum, tafta değil ama ona yakın bir şey. Daha ince, su geçiriyor. Artık her neyse. Çıkaran/tahmin eden söylesin lütfen.


  • yarmasimo  (05.12.12 18:00:44) 
kumaş boyası al şöyle kalitelilerinden her yerini boya, belki yeşile boyayabilirsin:) geçmiş olsun


  • bulutsuzlukozlemı  (05.12.12 18:01:04) 
aseton dene.


  • goldentitan  (05.12.12 19:06:26) 
kumaş boyası ile boyarsanız, sabitleyici kullansanız bile şöyle bir sorun oluşabilir: ense teri vb ile ıslandığında içine giydiğiniz bluza boya çıkarabilir. solan keten pantolonlarımı kumaş boyası ile boyamıştım ama bel tarafından çamaşırlarıma boya bırakıyordu. kumaş boyasının bir de şu eksisi var, boyanan giysi ne kadar pamuklu olsa da dikişte kullanılan iplikler sentetik oluyor ve boya tutmuyor. yani bu trençkotu koyu bir renge boyasanız bile iplikleri aynı renk kalıp göze batabilir.


  • kül  (05.12.12 19:12:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.