[]

hobi buldurun bana

iş görüsmesi icin bana ters köşe yapamayacakları, soru soramayacakları, hobim olmadığı halde aksini iddia edemeyecekleri hobiler lazım. bir görüşmemde hobilerimde yüzme, squash, sinema yazdım diye ikcı kadın bana "hobilerin hep kendi başına yapılan şeyler" dedi ve ondan itibaren takım calısmasında başarılı olamayacağımı öne sürdü. sinema yazacaktım yazmayacagım, cunku kesin en son gittiğim filmi sorarlar. en son fetih 1453e gittiğim icin bu hiç hoş olmaz :)




 
sana cins biri denk gelmiş. turnuvalara katılmayı severiz küçük bir ekibimiz var diyebilirsin. mesela dart. ayrıca squash de 2 kişiyle oynanabilir.


  • interview with the vampire  (05.12.12 15:08:39) 
yüzme, squash, sinema'dan yola cikip, takım calısmasında başarılı olamayacağın sonucuna varan IKciyi essekler kovalasin.

"ailece kitap okumak" de. aciyoruz, ayni kitabi okuyoruz, takim halinde...
  • compadrito  (05.12.12 15:11:05) 
en büyük hobim futbolda oyun kurucu olmak de.


  • eyyorlamam bu gadar  (05.12.12 15:11:25) 
her boku bilen ikcı modeli.
salak sorsan insan sarrafı.

eşli okey yaz.

sinillendim.
  • cecilia  (05.12.12 15:16:25) 
çok iyi şevişirim de 2 li 3 lü 4 lü fark etmez de. böyle de soru mu olur


  • hitsumo  (05.12.12 15:19:53) 
teşekkürler, içimi rahatlattınız. ik cılardan nefret ediyorum. tekrar bir gol yemek istemiyorum. yüzme squashın yanına bir de voleybol falan ekliyim yazıyım gitsin bari :) hiç de sevmem voleybol


  • bennerdenbileyim  (05.12.12 15:20:27 ~ 15:20:52) 
Bu görüştüğün kişinin işini bilmediği çok açık. ya da başka bahane bulamamış, torpilli birini öne almak için filan. hayatımda böylesine denk gelmedim çünkü.


  • interview with the vampire  (05.12.12 15:21:57) 
astronomi de yaz.


  • efreet sultan  (05.12.12 15:23:44) 
e dans yaz? tracking yaz?
amatör dağcılık veya yelken takımı olabilir, kürek olabilir?

  • jimjim  (05.12.12 15:27:47) 
en son nerde tırmandın falan demesin bu sefer manyaklar?


  • bennerdenbileyim  (05.12.12 15:32:06) 
biraz kendine güven. verirsin cevabını gerekirse.


  • interview with the vampire  (05.12.12 15:33:08) 
interview with the vampire, torpilli birini one surecekse neden almayacagi adami gorusmeye cagirsin? haa cagirmiyor mu cagiriyor dallamalar.

su boyali silahla oynan takim oyunu var ya (adini hatirlayamadim simdik) onu da yazabilirsin.
  • pieta  (05.12.12 15:34:53) 
paintball diyorsun. ayrıca görüşme yapmış olmak durumunda oldukları için çağırabilirler. onların da rapor verecekleri insanlar var.


  • interview with the vampire  (05.12.12 15:48:27) 
ters soruya nasıl tepki vereceğini ölçmek için sormuş olabilir. Ya da sadece dallama olduğu için sormuştur.


  • SiyamkedisiZorro  (05.12.12 15:53:38) 
sinemada yeni filmleri takip etmek zorunda değilsindir ki. mesela kubrick giden bir arkadaş var ben de fincher takılıyordum son dönemde. nolan tarantino seven falan falan belirli adamları giden çok herif var. güncel olmak zorunda değil.

enteresandır. duyuru da başlı başına hobi işi ya. farklı görüşlerle bir araya gelmek iletişimde bulunmak yardım etmek ve yeni çok yönlü şeyler öğrenmek.

varsa izcilik - kamp vs yaz. yoksa aile-arkadaş hike'a çıkıyoruz trekking yapıyoruz de. acil durumda hızlı ve etkili problem çözme yeteneği algılarda keskinleşme öngörü ve takım yeteneği

kano-kürek diyebilirsin. arada xx gölüne gideriz arkadaşlarla. uyum ve harmoni kadar yönlendirme de önemlidir kürekte der geçersin.

son olarak spor olmak zorunda değil. neden hep spor geldi bilmiyorum. ama verimli şu bu derler. ona bakarsan maket yapan herifin sabrı hiçbirinde yoktur mesela.

bir de soran ters bi kere. ekliym istedim.
  • wiillii  (05.12.12 16:20:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.