[]

sigara içenlere soruyorum

yaklaşık 5 yıldır yarı-zamanlı sigara içicisiyim şöyle anlatayım bazen 1 ay haftada 10 paket bitirirken bazen 1 ay 1 tane bile içmiyorum bu yaklaşık 4-5 yıldır böyle genelde moduma göre sigara içiyorum depresyona girdiğim zaman içiyorumda diyebilirim ama bağınmlı olmadım bunu hergün içenler nasıl bi istek duyuyo acaba yada benim durumum ne sigara konusunda




 
ben de 10 yıldır aynı senin gibi içiyorum ve bu durumdan mutluyum.en son yazın bir kaç paket almıştım.


  • mehmetoloji  (05.12.12 14:39:06) 
sigarayı içmiyorum, yiyorum adeta. ve maalesef çoğu yaktığım sigarayı hatırlamıyorum bile.. bi' bakıyorum yakmışım. yani canımın istediğinden değil, alışkanlıktan içiyorum aslında.


  • brotha b  (05.12.12 14:41:12) 
işin sırrını anlatın o zaman, ben iki günde bir paket içiyorum, bazen üç günde iki paket falan. nedir yani ?


  • orta sahanın rakip yarı alana bakan dilimi  (05.12.12 14:41:48) 
sigara içilcekse de böyle içilmelidir bence. biranın yanında ya da ortamı olduğu zaman içenlerdenim ben de.
tiryakileri anlamıyorum. her gün içince zaten feci balgam oluyor, sabah kalktığında boğazların ağrıyor. keyif mi veriyor zulüm mü belli değil.

  • groundhog day  (05.12.12 14:45:10) 
ben de bunu yapmaya çalışarak yapıyorum.


  • tukenmez adam  (05.12.12 14:45:20) 
çoğu tiryakinin özendiği konumdasın sen. siktir et bağımlı olma olup nabacan.


  • japon askeri  (05.12.12 14:46:18 ~ 14:46:43) 
günde min 2 paket içen biriyim malesef ama bu duruma görede azalabiliyor. şahsen en çok bilgisayar başındayken içiyorum. ne ara yaktım ne ara söndürdüm hiç farkında bile olmuyorum. bizimisi istekten çok artık alışkanlık gibi tamamen. bazen bi durum olduda sabahtan akşama kadar içemedim diyelim. ondan sonra yaktığım 1-2 sigara gerçekten iyi geliyor o an ama sonra içtiklerim yine rutinden.

eğer daha çok arttırmamak istiyorsanız (zaten yüksek bir bağımlılığınız olmadığı için istediğiniz zaman düşürürsünüz diye tahmin ediyorum) sigara içecekseniz sadece onu yapın. yani tv veya bilgisayar karşısında bişey izlerken veya bi işle uğraşırken içmeyin. sanki lise tuvaletinde içiyormuş gibi duvara bakıp için. diğer türlü yanına daha çok keyif verici şeyler ekledikçe sonu gelmiyor malesef.
  • Deathklaat  (05.12.12 15:19:37) 
ben de böyleyim. ortalama haftada 1 paket içiyorum. ama rakı sofrası falan kurulduysa 2 saatte yarım paket içiyorum. ama abarttığım zaman çok rahatsız ediyor.


  • sanxis  (05.12.12 15:43:10 ~ 15:43:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.