[]

ssk prim ödemesinin gecikmesi hakkında

Arkadaşlar ssk sorgulama yaptığımda en son eylül ayında ödeme yapıldığını gördüm. Malum aralığa girdik.
İşverene sorguduğumda muhasebecinin geçen ayın ssk bildirimini geç yaptığı için ssk ödemesini geç yaptığını, Sisteme de bu yüzden geç yansıyacağını; Ben bankadan sorgulattığımda, işveren olarak borç gözükmüyor dedi.

Böyle bir gecikme mümkün müdür ? Yoksa en azıncan ekim ayının mutlaka yatırılmış-yansımış olması mı gerekir ?

Şimdiden teşekkürler.

 
Selam, ssk nin online istemi geç çalışıyor ancak işverenin ssk yi ödeyip ödemediği seni ilgilendirmiyor ki, çalışıyor gozukuyorsan problem yok.


  • lanlanlan  (05.12.12 09:46:08) 
benim de 3 ay geriden takip ediyor. sıkıntı olmaz.


  • dokunmakalbime  (05.12.12 10:16:33) 
şimdi bu konuyla ilgili şöyle bir şey var. senin sigorta primini devlet yatırır senin iş yerini borçlu bırakır. misal 3 ay işyeri ssk primlerini yatırmazsa dahi senin sigortan devlet tarafından yatırılmaya devam edilir. şirket devlete 3 aylık prim borçlanır. devlet onu bi şekil alır zaten. sistemde geç gözüktüğü de doğrudur.


  • japon askeri  (05.12.12 11:13:09) 
Sen hizmet dökümüne baktığında eylül'den sonrasını mı göremiyorsun yoksa şirketin borç sorgulamasında sgk'ya borcu mu gözüküyor önce onu açıklamalısın. şirketin devlete borcu senin hizmet dökümünle alakalı değildir. kendin için soruyorsan tabii. hizmet dökümünde giriş/çıkış tarihleri yazar eylül ayında varsa çıkışın ordan görebilirsin.


  • kakao  (05.12.12 11:25:37) 
kendi hizmet dökümüm için soruyorum herhangi bir çıkış yok. sadece son ödeme eylül ayı için yapılmış.


  • maden suyu  (05.12.12 11:33:30) 
ücretsiz izinli göstermiş olabilirler.


  • kakao  (05.12.12 13:05:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.