[]

Borsa'nın Yükselişi

Borsa hala yükseliyor efendim tutamıyoruz :) Hem de sağlam yükseliyor. Ve benim de imkb 30 üstüne A Tipi fonum var. Ama şu da var ki sizce bu yükselme ne zaman kırılır? Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım :)

ek: az önce şunu okudum, bana da iyimser bir hava hakim oldu www.bigpara.com


 
o bulguru aratırlar. bir kademe daha fırlayıp tepe taklak olacak gibi..


  • angelofdeath  (05.12.12 08:35:20) 
her yılbaşı öncesi borsanın arttığına dair bir gözlemim var. imkb'den bakıp onaylamak mümkündür. (bakabilirseniz buraya da yazın)


  • anonimyususer  (05.12.12 08:58:02) 
Borsa acayip yükseldi bu ara. Ben bir süre daha böyle gideceğini düşünüyorum. En azından Cuma'ya kadar bekle. Cuma günleri de ekstra yükseliyor.


  • kakao  (05.12.12 09:21:49) 
Sığ kağıtlarda kalırsanız borsa düştügünde o kadar etkilenmezsiniz.


  • [silinmiş]  (05.12.12 10:06:34) 
bugün cnbce de ali ağoglu imkb / usd grafiğini gösterdi. 4.5 cent civarı olmadı 5 cent civarı bir geri çekilme bekleniyor. bence barutu azaldı.

benzer bir chart burada var
borsadanhisse.com
  • spankenstein  (05.12.12 11:02:07) 
yukardaki arkadaşlar, televizyondaki o meşhur yorumcular, türkiye de o fonu aldığınız kurum yöneticileri dahil bunu kimse bilemez, bilmiyor.

62 binden beri çok yükseldi geyiği var, ama buralara geldi. arada bir fitch in not yükseltmesi geldi. şimdi faizler inanılmaz seviyelere düştü.

borsa değerlemelerinde faiz direkt yer aldığı için düşmesi borsaya daha gidecek pay bırakıyor olabilir.

birde bu yükselişteki ilginç olay aslında genelde bankaların önderliğinde bir yükseliş olması. genelde yatırım yapılan ufak şirketler ve sağlam sanayi şirketleri pek gitmedi.

neyse

"The objective is not to buy low and sell high, but to buy high and to sell higher. We can never know what price is "low." Nor can we know what price is "high." Always remember that sugar once fell from $1.25/lb to 2 cent/lb and seemed "cheap" many times along the way."
  • spy of soul  (05.12.12 14:17:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.