[]

kpss atamalarında torpil nasıl oluyor?

şu işi çözemedim biri anlatırsa sevinirim.
puan yani soruların çalınması vs olayını demiyorum, bu a kadrosunda malum mülakat var, mülakatta tamam bir şey döner ama bu b kadrosunda atama yapılırken torpil nasıl oluyor? sıralama vs belli değil mi?



 
merkezi atamada torpil yok.
onun dışında açıktan alınanlarda olabilir.

  • baldur  (05.12.12 07:26:31) 
Belediye başkanları falan dışarıdan atama yapabiliyor kendi belediyelerinde. . KPSS puanının yanında özel şartlarda alacakları kişilere göre düzenleniyor. Başvuru ilanları duyurulmuyor vs. Vs.


  • essoist  (05.12.12 07:33:53) 
bende şöyle anlatayım manavgat belediyesi kpss den önce yaklaşık 20 tane memur aldı. sözleşmeli ve orman bakanlığıda sözleşmeli işçi aldı. hepsi kadro almayı bekliyorlar. şimdi asıl soru a.q ülkesinde madem böyle memur olunuyor o zaman ne bok yemeye kpss var.

hayır bir de bu ak sempatizanları bile bunu kabul edip hala müslümanız olumm biz diye geziniyorlar. tek diyeceğim sizden değil sizin torunlarınızdan çıksın acı vere vere torunlarınız da lan dedelerimiz ne bok yedide biz bu hale düştük diye küfür etsinler.
  • zenigt  (05.12.12 07:35:59) 
hemen hemen her belediyede oluyor bu durum. buradaki belediye demokrat partili. pek çok kişi itfaiye eri olarak alınacakları biz ilan yayınlanmadan 2 ay önce biliyorduk zaten diyor.

bırak onu herhangi bir lise mezunu vs. adamı sözleşmeli personel olarak belediyeye alıyorlar, devlet onları dönem dönem kadroya geçiriyor, pat diye devlet memuru oluyorlar, ondan sonrada çeşitli kurumlara geçiyorlar milli eğitim, orman, kaymakamlık vs..

bunun için özel bi şart şurt hiç bişey yok. çalışma sürende önemli değil, sadece devletin memurlağa geçireceği döneme denk gel yeter.

başbakan açıklamış yakında belediye sözleşmelilerini kadroya alacağız diye, belediyede bir tanıdık vs ayarlıyabiliyorsanız sizde girin 5-6 aya kalmaz memursunuz.
  • yue  (05.12.12 07:52:33 ~ 08:17:05) 
önceden soruları veriyorlar kardeşim sen soruları bilerek giriyorsun sınava.


  • entryden sarfinazar  (05.12.12 09:01:28) 
adamlar çığır açtı, her aşamada torpil olabiliyo.
1- metalurji mühendisliği mezunu, arkeoloji yüksek lisanslı, etimesgut ikametgahı olan(evet ikametgah ekleyebiliyolar teşvik olsun diyeymiş), kpss'den p3 puan diliminde 60 alan itfaiyeci adayları başvursun diyolar. kaç aday başvurabilir ki zaten?
2- kpss puan sıralamasında 4 kişi alacaklarsa 4 katını çağırıyorlar bu 16 kişi oluyor. bu sıralama yapılırken kpss puanlarına puan eklendiğini duydum, dış işlerinde hem de. bilmemkimin kızıymış, ortaya çıkmasın diye mahkemeye verecek olan kişiyi de aldılar sonrasında.
3- sen bir super hero'sun ve her aşamayı geçtin. ama buraya kadar, zaten bu aşamayı da senin gibi adamları eleyebilmek için yapıyolar. ki çoğu formalite.


o kadar yazdım, çok çektim çünkü zamanında ama b kadrosu için sormuşsun. silmeyim yazık olmasın, maksat çoluk çocuk öğrensin hayatın çetin yollarını, kaptırmasınlar kimseye kafalarını ve de kollarını.
  • sirkelimon  (05.12.12 10:38:18 ~ 10:38:47) 
açıktan alımlarda torpil değil artık füze yapmaya başladıkları herkesçe malum. o yüzden bunu hiç açıklamaya bile gerek yok .
merkezi alımlarda da ince düşünmek zorundalar ve bunun kılıfını da gayet iyi uyduruyorlar.
örneğin ; m.e.b son yaptığı öğretmen atamasından yaklaşık 20 gün sonra bakanlık merkez teşkilatında uzman yardımcısı göreviyle iş ilanı açtı. istediği puanlar da çok astronomikti. mesela matematikten taban puan 95 istiyordu.
yahu adam zaten 95 puan alsa burnunun dibindeki istediği bir okula atanır. senin bu kesin olmayan ve o tarihte de henüz açıklanmamış olan ilanını niye beklesin ki ?
ama bunlar kendi elemanlarına bekle sen gitme. biz seni merkeze uzman yardımcısı olarak alalım diyorlar. garibanlar köy köy gezerken , dayısı olanlar kızılay da işe başlayıp ordan da emekli oluyor. bu da adalet , eşitlik oluyor.
  • buubuu  (05.12.12 15:57:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.