[]

kizlarin hormonlari varsa bizim niye yok

coupling izlerken malum bolumde epey kafama takildi. kizlar adet gorunce kurtadam oluyorlar , walking dead oluyorlar falan ya hani. sonra da "hormon dengem bozuk , hep hormonlar , essek gibi hormon salgiliyorum , gdo" diye dolasiyorlar ya ortalikta , bahane bu oluyor hani.

amk bizde niye hormon yok. biz niye bisiler salgilamiyoruz. biz niye hormon salgilayip cukulata asermiyoruz? bizim hormonlarin ph'i mi dusuk , cin mali mi bizim hormonlar.


 
uzun süre sevişme ve mastürbasyon yapma bak bakalım kendini tanıyabilecek misin?


  • leontikhos  (05.12.12 01:44:31) 
Kardeş onlarda östrojen bizde testesteron. Onların hormon azınca böyle oluyorlar biz direk abaza oluyoruz.


  • Agnahie  (05.12.12 07:32:09) 
menstruel siklusun sağlanabilmesi için kadınlarda bazı hormonların salınımı sürekli değişiyor. bir hormon birden salınıp çok yüksek seviyeye çıkıyor, ya da yüksek seviyedeyken birden salınımı duruyor. bu dengesizlikler, dalgalanmalar hissediliyor daha çok. bir de en çok bu şeylerden sorumlu hormon progesteron. rahim duvarının kalınlaşmasını sağlıyor ki bebek gelirse tutunabilsin diye. e erkeklerden rahim olmayınca progesteron da yok tabi.


  • inthechaos  (05.12.12 08:24:28) 
er kişisiyim, benim oluyor öyle dönemlerim.

en geç 2 ayda 1 depresif bir hale giriyorum. bir kaç gün sürüyor. çok abur cubur yiyorum istem dışı oluyor çoğu. durduramıyorum kendimi. efkarlanıyorum o dönemlerde hep. kızlarda nasıl çikolata varsa bende rakı oluyor.

psikolojimin değişmesinde hormonal değişim vardır diye öngördüm kabul etti hep. ama hiç bir bilimsel araştırma yapmadım. bir de ayın konumu vb. çok etkiliyor bence. öyle de bir tahminim var.
  • saygilarefendim  (05.12.12 09:27:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.