[]

Kredi kartları hk.

bu konuda çok cahilim küçük bir sorum var. vakıfbank world card kredi kartı aldım. sadece bir harcamam oldu 9 liralık. web şubesinden baktığımda da gözüküyor bu sadece bir kere kullanılmış diye. ama kalan limit 478 lira yazıyor (500 lira limitli kart).

Kaçırdığım bir nokta mı var neden böyle?


 
caps koy, önemli yerleri karalayıp. anlayalım durumu.


  • ykyt  (04.12.12 20:33:18) 
kart aidatı kesmiştir ilk ay için. saçma birşey kesmiştir ya da sen ilk sözleşmeyi yaparken, sigorta falan satmışlardır sana.


  • godless frog  (04.12.12 20:36:08) 
bir kısmı öyle oluyor. onun sebebini ben de anlamadım. benim de 4 lira borcum var, ama limitimden 22 lira gitmiş. yıllık kart aidatını taksit taksit provizyon altına alıyor olabilirler.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (04.12.12 20:36:13) 
İnternet bankacılığı kullanıyorsanız "dönem içi işlemler" ve "provizyonda bekleyen işlemler" sayfalarını göz atın. Anladığım kadarıyla kredi kartını yeni aldınız ve ilk hesap kesim tarihini geçmediniz. Dolayısıyla yukarıda bahsettiğim iki sayfada yaptığınız bütün alışveriş ve harcamalarınızın olması lazım.


  • sku  (04.12.12 20:36:36) 
i.imgur.com şöyle bir ekran var. ilk 2 yıl hiçbir ücret talep etmeyeceklerini söylemişlerdi.


  • sormayageldim  (04.12.12 20:42:43) 
Eklediğiniz fotoğrafa göre "dönem içi hareketler"i görüntülüyorsunuz. "Provizyonda bekleyen işlemler" sayfasını da görüntüleyin. Eğer orada bir şey görünmüyorsa bankanızla iletişime geçin derim. Çünkü ortada garip bir durum var. Kredi kartı aidatı dahi kesilmiş olsa açıklamasıyla birlikte dönem içi işlemlerde görüntülenmesi gerekli.


  • sku  (04.12.12 20:46:51) 
tamamdır Provizyonda Bekleyen İşlemler e baktım orda gözüküyor kesilen yer. aldığım kredi kartı Trabzon'da otobüslerde kullanılabiliyordu. Hiç kullanmadım ama kullanabilmem için bir miktar yükleme yapmışlar. Yardımcı olanlara teşekkürler. :)


  • sormayageldim  (04.12.12 20:47:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.