[]

Babalık testinde hile?

Dedikodu yapmak gibi olmasın, bir tanıdığımın boşanma davasında erkek tarafı 2 yaşındaki çocuk için babalık testi istedi. Test sonuçlarına göre çocuk başkasındanmış. Şimdi kız tarafı "erkeğin ailesi hastanede millete para yedirdi, test sonuçlarını değiştirtti" diye dolaşıp duruyor.

Çok merak ediyorum, bu kadar kolay mı öyle 1000-2000 TL verip sonuç değiştirtmek? Sözü geçen erkek öyle süper zengin ya da bir yerde dayısı filan olan bir zat değil, sıradan bir vatandaş...

Ne dersiniz?

 
1000 2000 tl ye böyle risk alınır mı sence ? alan kişi ya açtır ya da aptaldır.

Zaten değiştirilebilmesi çok çok zor fakat 700.000 800.000 tl gibi rakamlar işin içine girerse belki olabilirde.

zaten bir doktorun aylık geliri döner sermayesi falanı filanı derken 7000 buluyor.
  • gilles deleuze  (04.12.12 16:18:32 ~ 16:20:17) 
Bir erkek kendinden olduğunu bildiği bir çocuk için başkasından demez, gidip bi de bunun için para yedirmez.

Hastane çalışanları dava açılıp ebesini siktirebilecek böyle bir riske girmez.

Muhtemelen hatun ailesine ben aldattım diyemiyor, ailesi de kızlarına konduramıyor.
  • lpgli tosbaga  (04.12.12 16:23:19) 
öncelikle güldüğüm için kız tarafından özür diliyorum.
1000-2000 tl.ye doğru test sonuçlarını veren hastaneler varken, hileli test sonucu nasıl olur da ahaha bak yine güldüm. bi de hangi baba allahaşkına 2 sene boyunca boynuzlandığını ıspatlayabilmek için kendi evladından vazgeçer. ay aklıma başka şeyler de geliyor da gülüyorum ya hu.

  • duydukduymadıkdemeyin  (04.12.12 16:25:26) 
bu kadar kucuk rakamlara bu turden isler halledilmez. hadi halledildi diyelim boyle bir durumda zaten testin tekrarini isterler, baska bir yerde test tekrarlanir. yani bunun sonu yok.

kisaca kadin cok yuksek ihtimalle aldatmis adami. denildigi gibi acikca bunu ifade edemediklerinden boyle deniliyor ve yine muhtemelen testin tekrarlanmasini da istemeyecekler. cunku tekrarlanirsa yine olay olacak vs. bu sekilde ustnu kapatmaya calisacaklardir.
  • entrapmen  (04.12.12 17:10:07) 
E başka bir hatanede daha yaptırsınlar? dert mi yani?


  • jimjim  (04.12.12 17:27:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.