[]

Kışın bisiklet ile nerelere gidiyorsunuz?

Kamplı değil de günübirlik, nerelere gidiyor neler yapıyorsunuz.
Bir de;
Kullanıp memnun kaldığınız kask ve yağmurluk varsa paylaşırsanız sevinirim.


 
biz pazar sabahları bakırköy sahilden çıkıyoruz rumeli fenerine gidiyoruz. sonra da geri dönüyoruz. giderken ya da dönerken bebek'te kahvaltı yapıyoruz. eğlenceli oluyor. yalnız yağmurlu havalarda çıkmıyoruz.


  • flexin  (04.12.12 14:31:45) 
istanbul adalar (büyükada özellikle) güzel oluyor. çok güzel bi doğa, havalardan dolayı sakinlik, sessizlik, hem yoruyor hem keyif veriyor.


  • nathanieltroy  (04.12.12 14:31:50) 
bakırköy - rumeli feneri iyiymiş, ne kadar sürüyor? adalar güzel tabi li ama kışın gidip orada kalmak da var:)


  • celik comak  (04.12.12 14:45:09) 
yağmurlu için konuşuyorum bahçelievlerden yeşilköy'e çıkıyorum,sabahtan.

yeşilköy'den de beşiktaş iskeleye gidip simit/çay kahvaltı yapıyorum. sonra da dönüyorum.

kask önerisi yapmak zor, ama kaskların çoğu kaliteli zaten iyi bi fiyata çıktıntan sonra, kafa yapınıza göre kask seçmek lazım. yağmurluk btwin'in var decathlon'da, pelerin gibi çeşitli açık renklerde ve siyah üzerine gri fosforlu bantlı. nefis vallahi.
  • madyb  (04.12.12 14:51:30) 
adalar(daha çok burgaz)
ortaköy-emirgan.

  • jimjim  (04.12.12 14:53:50) 
fenerbahceden başla tuzlaya kadar sahil yolumuz var bizim bisikletciler icin ozel yapılmış resmen..
30 km .

  • jamswety  (04.12.12 15:31:24) 
bakırköy-rumeli feneri git gel 110 km, ortalama 5 saat.


  • flexin  (04.12.12 16:28:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.