[]

sevgilinin eski sevgilisinden iğrenmek ve sevgiliden soğumak

yeni bi ilişkiye başladım 2 hafta oldu herşey güzel giderken bi şekilde o fotoları gördüm işte tabi eski ilişkileri olduğunu biliyordum ama nedense çok etkilendim klozete gidip biraz kustum inanılmaz bi soğuma oldu ellerine dokunamıyorum öpemiyorum falan ne yapmalayım psikolojik desttek falan mı alsam çünkü bu sorun her ilişkide karşıma çıkacak malesef

not:erkek tarafıyım


 
oy oy oy geçmiş olsun fazla sürmez bu ilişki ben sana diyim yapacak bir şey yok hiç bir şey eskisi gibi olmayacak aklının bir yerinde hep o görüntüler kalacak.


  • zenigt  (04.12.12 13:20:38) 
kendi -(varsa) eski sevgili aklına getir. yoksa eğer; ayrlamanız halinde bu sevgilinin eski sevgilin olacağını ve bir sonrakinde aynı şeylerin tekrar edeceğini hatırla.


  • jimjim  (04.12.12 13:22:53) 
Bu ilişkiden hayır gelmez artık ama şunları yaz bir kenara.

Bir kız seni seviyorum dediği anda senin söz hakkın vardır. Onun öncesinde yaşadığı hayat seni ilgilendirmez. Sana bir sözü ya da vaadi yoktu seni seviyorum dediği ana kadar. O andan sonrası ise sevgiline olan güvenine bağlıdır. Ha kendine bir şans vermek istiyorsan, sevgili değil de sevgili adayı gibi bak ve takip et bakalım o fotoğraflar silinecek mi bir süre sonra.
  • lpgli tosbaga  (04.12.12 13:28:21) 
Resimlerin içeriği de önemli tabi ama normal resimlerse eğer bence kaygın yersiz. Eğer eski sevgilisinden kavgalı, gürültülü; nefret eder bir şekilde ayrılmadılarsa ona ait diye birşeyleri atması çok da mantıklı değil. Netice itibariyle değer vermiş ve bir ilişki yaşamış. Ayrıldıktan sonra da ona saygı duyması normal. Bu hala onu sevdiği manasına gelmez. Yaşadıklarına dair hatıralar kalması anormal bir durum değil.

Netice itibariyle sizinki de daha 2 haftalık bir ilişki. Belki çok güçlü bir bağ olacak aranızda. Ne biliyim belki çılgınlar gibi aşık olup evlenmeye karar vericeksiniz. Karşındaki kişi de hayatımda daha önce olanların artık bir önemi yok benim için diyecek ve eskiye dair ne varsa atacak. Ama bunlar belki. Yapmak zorunda değil. 2 haftalık bir ilişki için hayatına 0'dan başlamasını bekleyemezsin. Saçma olur.

Resimlerin içeriği aleladeden fazlasıysa kendimi senin yerine koyunca evet çok da hoşuma gitmezdi. Her an da aklıma gelirdi. Ama bunu onunla konuşup baştan yollarını ayırmanız veya bir çözüm bulmanız en doğrusu.
  • onexey  (04.12.12 13:59:42) 
psikolojinin yerinde olduğunu sanmıyorum. kesinlikle kıskanabilirsin ama kusmak normal bir tepki değil. bu konuda psikolojik destek almanı tavsiye ederim (işini bilen bir psikolog/psikiyatrist seni rahatlatacaktır). ayrıca muhtemelen o kadını da gerçekten sevmiyorsun.


  • sharksmile  (04.12.12 14:04:15 ~ 14:06:09) 
mide bulantısı çok normal psikolojik olarak sindiremiyorsun. görmemen daha iyi olurdu ama bunlar normal şeyler. sen zaten geçmişini biliyordun ve kabullenmiştin. şimdi çıkıp kıza ben kabullenemiyorum dersen baya bildiğin ayıp etmiş olursun.


  • exist is pretty  (04.12.12 14:37:39) 
gerçekten kustun mu çok merak ediyorum bunu? bence psikolojik destek al, bu derece soğumak falan çok sağlıksız çünkü. bi anlık bi his gelir de kusmak, dokunamamak falan çok abartı.


  • april12th  (04.12.12 16:09:14) 
@april12th gerçekten kustum başımdan aşşağı kaynar sular döküldü tüylerim kabardı


  • she aint you  (04.12.12 17:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.