[]

Rüyam = şehit,tabut ve dirilme, bu neyin psikolojisidir ?

Rüyam şöyle : mezun olduğum liseye ablamla ziyarete gidiyorum. Her zamanki gibi kasvetli, uzun koridorlar, yüksek tavanlari karanlık ve kimsesiz bir alan. Ablamla giriş katta dolaşırken,merdivenlerden kadın bir hoca iniyor. Yukarıda şehit cenazesi varmış ama cemaat toplanamamış, bizi çağrıyor. Gittik. Yukarıdaki odayagirerken minik bir holden geçtik ve geçerken 3 tane tabut gördüm. Sonra odaya girdik. Hoca, ablam ve ben hatular ve bizim dışımızda da 5-6 adam vardır. Tabutlar odada belirdi nasıl olduysa. Daha sonra da yerde yatan şehit cenazeleri belirdi. Hepsinin bel üstü çıplaktı ve bembeyazdı haliyle. Bundan sonrası şok edici : yerde yatan 3 şehitten biri ayağa kalktı. O anda hoca dahil olmak üzere deli gibi gerildik. Ayağa kalktı herkese nefret dolu bakış attı attı sonra inlemeye başladı. İnleyerek şehit olan diğer arkadaşını kucaklayıp yerden aldı ve göğe doğru kaldırdı tekrar inledi ve tabuta koydu.Yas tututodu sanki ve bu kadar genç öldüğü için hepimize kızgındı. Hoca da bize bakıyo susun, şehitler arada böyle dirilebilir diye. Arkadaşı tabuta yerleştirince biz cemaat olarak yere uzandık sanki namazını kılar gibi ama o noktada ablam uzanmak istemedi, söylendi ve yaptığmızı aptalca buldu, ben de bi tane çaktım ona. Dirilen şehit bizi duyunca ablama bakıp homurdanmaya başladı. Sonra öteki arkadşına da aynı seremoniyi yaparak tabuta yerleştirdi. Ensonunda da kendi tabutuna uzandı.Uzandığı yerde sel elini sağ omzuna, sağ elini de sol omzuna koydu ve uyandım. Çok garip hissettim, terörü bitirmeye yemin ettim ve de ablamdan utandım uyanınca resmen. Dirilme olayı falan çok gerdi beni. Bu rüya ne demek yahu ? Freudcular bi cevap lütfen !




 
kardeş, senin kıçın açıkta kalmış.


  • flexin  (04.12.12 14:38:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.