[]

Apple Zincirini Kırarsam?

Bende iphone 4, ipod video ve ipad var. Acaba iphone 4'ü satar da Androide geçersem ipad'in kullanışlılık yönünden bir zararı olur mu - androide geçersem iosta olan neyi kaybederim?




 
bazı app'lerin ios ve android sürümü olsa bile bazılarının android'i yok. bence hiç bozma. iphone 4 iyidir. zaten ipad'in var. sorun ekran ise tabletin var zaten.


  • dokunmakalbime  (04.12.12 08:53:35) 
valla dusundum ama aklima hicbirsey gelmedi. ipod varmis ipad varmis. iphonu satican. sdece telefon satiyormussun gibi olacak.

androide gectigin zaman butun google servisleri ile sycnhronization yapabilcen ve bedava whatsapp de cabasi.
  • charlotte blanc  (04.12.12 08:54:52) 
iOS varmış zaten, hem de iPad olarak. Zincir mincir hikaye, Android'i dene derim mutlaka. Android'in telefonda sağladığı kolaylıklar büyük. Tablette ben de New iPad kullanıyorum. Android uygulamaları tablette kendilerini gösterene kadar da tablette iPad'den vazgeçmeyeceğim.

Kısacası; telefonda Android, tablette iOS derim şimdilik.
  • ahmetcan44  (04.12.12 09:06:03) 
Geçme sakın androide.


  • vexations  (04.12.12 09:35:33) 
iOS'ta kal derim. Ben de sırf değişiklik olsun diye düşünmüştüm zamanında fakat iOS'un kullanışlılığı Android'de yok.


  • msb  (04.12.12 13:33:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.