[]

Hemoroid... Kendimi hangi bölüme elletmeliyim?

Sanırım hemoroid hastasıyım ama emin olamıyorum. Kontrol için hangi bölüme görünmek lazım? İç hastalıklara mı?

Bir de bu meret ameliyatsız tedavi edilemiyor mu? Hani keskin alet olmadan, götümüze bir şey girmeden, kansız, acısız, efendi gibi...??? :(


 
abii, kıl dönmesi ameliyatı olmuş olan biri olarak ve şarabın bana verdiği yetkiye dayanarak şuan seni çok iyi anlıyorum.

öyle çok şey yapma doktor götümü başımı elledi parmakladı diye, hakkaten bak çok fazla kafana takma profesyonel yaklaş olaya yoksa çıkamazsın işin içinden

ameliyatsız çözüm yok diye biliyorum ama ne kadar doğrudur bilemem, çok geçmiş olsun şimdiden
  • naw man fuck that  (03.12.12 22:34:56) 
genel cerrahi itina ile bu işe bakar..
sıcak duş uygula fayda sağlayabilir..

  • acromioclaviculereklem  (03.12.12 22:35:01) 
genel cerrahi.

tabii ki derecesine bağlı olmakla birlikte, zaten ilk düşünülecek cerrahi müdahale değildir yav, sıcah su banyosudur, ilacıdır... başka birkaç ameliyatı yöntemi var deniliyor ama denildiğini biliyorum sadece, gerisini bilmiyorum.

ek: hocam doktor doktor. allah korusun başka bir şey de olabilir.
  • sanat guresi  (03.12.12 22:38:22 ~ 22:43:17) 
trt'de izlemistim bikac ay once, www.trthaber.com yeni bir yontem diye anlatmislardi haberlerde.


  • lutah  (03.12.12 22:45:03) 
Ameliyatsiz tedavi edilebileni var, edilemeyeni var. Derdi azaltmak icin sizin yapabilecekleriniz var, elinizden gelmeyecek seyler var.

Devlet hastanesinde genel cerrahi, universite hastanesinde, genel cerrahinin bir yan dali olan proktoloji.
  • compadrito  (03.12.12 23:02:40) 
Genel cerrahiye gidiyorsun. Hemoroid ise anestol, proctolog belki bir de venotrex yazıp gönderecek. Dübürü de ılık sudan ayrı koma. Geçmiş olsun.


  • trinitrotoluen  (03.12.12 23:07:34 ~ 23:08:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.