[]

Otobüste gülümsediğim herif ve hazin son

bugün akşama doğru eve doğru gelirken otobüsün ön tarafında oturan ile göz göze geldim, o da 1-2 saniye bakıp gözlerini çevirdi ama sürekli bakıyorum ben yani, arada bir kafasını çeviriyor baktığında da gülümsüyorum filan çocukda gerçekten yakışıklı öyle piç diye tabir edilebiliteside yok beyfendi giyimli filan, neyse ben durakta indim baktım buda indi, yürürken arkadan şöyle dedim: "otobüslerde çok kalabalık insan bazen nefret ediyor gerçekten şu yolculuklardan" tam bir angut gibi sadece sırıtarak he hee dedi ve gitti, bu ne şimdi?



edit: Bu sorunun orijinalini silinmiş/ya da sahibi silmiş. Biraz güleyim eğleneyim istedim sadece. Umarım kızan olmamıştır. Hadi hoşçakalın.

 
gülmedim.

www.eksiduyuru.com
  • byakuya  (03.12.12 20:23:44 ~ 20:24:56) 
O nasi bir basliktir ya, duyuruyu okuyamadim bile.


  • Godless  (03.12.12 20:24:39) 
@byakuya, ben güldüm lan öyle deme.


  • cagdassalur  (03.12.12 21:03:50) 
güldüm. çocuk kendi kaybetti cnm bşvr sn tkm kfn. . .


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (03.12.12 21:16:14) 
otobüsten "buda" indiğine göre olay hindistan'da geçiyor.


  • resimcini  (03.12.12 21:31:49) 
bu olay yurtdışında olaydı ,şuan büyük bir aşka'a yelken açmışlardı :) ama burda cık :(


  • hmm  (03.12.12 21:46:36) 
Güldüm ben. Gerçekten bunalmışsın :D


  • nucleon  (03.12.12 21:48:27) 
birini beğenmiş şansını denemişsin. medeni cesaretin için tebrik ederim.


  • orpheus  (03.12.12 22:50:18) 
ahahah :) kırk yıl düşünsem seni burada göreceğim aklıma gelmezdi. arkadaşlar güzel bi kız değildi, o yüzden yüz vermedim.


  • alexsandro de souza  (03.12.12 23:56:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.