[]

How I Met Your Mother'ın 4. sezonunda Ranjit yok mu?

Soru başlıkta. cnbce'de verilen 2. bölümü izledim ve epeyce taksi sahnesi olmasına rağmen her ticari araçlı sahnede karşılaştığımız Ranjit bu bölümde yoktu. Resmen arattı kendini, senaryo da çok uygundu bence... Ne oldu, Ranjit nerede?




 
4x11e kadar seyrettim gördüğümü pek hatırlamıyorum. Yok sanırım.


  • canseven  (25.12.08 23:24:54) 
olmadık yerde geri dönüşler, çok eski bölümlerde bir kere ortaya çıkmış şeyler tekrar gelebiliyo, daha sezon uzun gelir heralde.


  • abtash  (25.12.08 23:34:35) 
Vallahi soğudum diziden...
Gelse bile bir kere tadı kaçtı.

  • late viper  (25.12.08 23:41:55 ~ 23:42:56) 
hakketen ha hiç dikkat etmemiştim çıkar heralde , umarım , inşallah.


  • madrigal  (26.12.08 01:22:50) 
ranjit en son limuzin şöförü olarak bulunmaktaydı dizide. limuzinli bir bölüm olursa kendisini yine koyarlar tahminimce. o değil de bu sezonda hala marshall'dan barney'e tokat gelmedi 4. tokatı heyecanla bekliyoruz.


  • montreal  (26.12.08 02:47:58 ~ 02:48:38) 
4. sezonda hiç görünmediğine neredeyse eminim. ama ranjit gibi her sezon en az bir kez görünmüş bir yan karakterin bu sezon görünmemesi büyük hata olur.

düşündüm de niye büyük hata olsun. ama senaristler küçük detayların ne kadar kımılgan reaksiyonlar verdiğini farketmiş olmalı.

kımılgan ne lan.
  • schimsonique chaiselongue  (26.12.08 07:17:46) 
@montreal
Hangi en son? İlk taksiciydi, sonra limuzin sürdü. Sonra yine taksiciydi, sonra yine limuzin sürdü*. Ranjit sıradan bir karakter değildi, maskot gibi joker gibi bir karakter idi. Her ticari araç sahnesinde çıkıyordu ama bu sezon tam olması gerektiğinde yoktu...

  • late viper  (26.12.08 11:58:27) 
hadi ranjit geldi gözün aydın late viper.


  • montreal  (23.01.09 22:38:45 ~ 22:38:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.