[]

Böyle bir şey 40 yıl eğitimi alınsa dahi yapılamaz (Bu ne laannn?)

Hayatımda gördüğüm en ileri derecede ışık, bakış açısı ve hayal gücünün zirve yaptığı noktadır; www.youtube.com

Böyle bir şey gerçekten de ömür boyu eğitimini alsanız dahi yapılamaz.

Görüşlerinizi merak ediyorum?

 
Yanlış anlama da, photoshop'u gerçekten kullanmamış olanlar acayip şaşırıyorlar bu videoya, ancak bu videoda yapılan en önemli şey zaman harcamak. Kırk yılı ömür boyunu bırak, ben sana saati 50 liradan yüz saat ders anlatayım (haftada 6 saat, 4 ay) bundan daha iyisini yapamazsan paranı iade ederim komple.


  • harzem  (03.12.12 01:30:16) 
peki ya bu?
www.google.com

  • kediebesi  (03.12.12 01:32:08) 
niye yapılamasın adam yapmış işte, benzeri işleri yapan binlerce insan var.


  • orpheus  (03.12.12 01:33:10) 
ek olarak, dersen ki, madem kolay bişey, neden her yerde bu tarz şeyler görmüyoruz, hatırlatmak isterim ki bunu yapan insanlar bu yeteneklerini günler harcayarak video üretmek için kullanmıyor, işe yarar ve para getirecek şeyler için kullanıyor. tek tük vakti olanlar da bu videoları yapıyorlar.

para getirecek şekilde bu işi yapan ama hiçsenin hakkında konu açmadığı örnekler istersen aha burada var:

collider.com
www.joblo.com
www.raymondyeung.com
img87.imageshack.us

Bunlar gerçek fotoğraf değil sonuçta. Tıpatıp aynı yöntemlerle yapılıyorlar. Kullanılan elementlerin sayısı daha az belki, ama yeterli vakit harcandığında bunları yapan adamlar istediğin uçak kazası sahnesini de yaparlar sana. Alırlar birkaç bin dolarını da.
  • harzem  (03.12.12 01:37:27 ~ 01:41:54) 
Photoshop uzmanı olup hayalgücü kuvvetli bir kişinin şaheseri..

Ömür boyu eğitimlik durum yok, photoshop kullanmayı iyi bilen biri verilen talimatlarla bunu yapar rahatlıkla, mesele zaten o resmi kafada tasarlayabilmek.
  • cakabo  (03.12.12 01:38:30) 
Bir şey sandım ben de :)

İyi miktarda ödeme yaparsan aynısını yapabilirim. Ben yapmayacağım zaten fotoşop yapacak :)
  • msb  (03.12.12 01:38:51) 
Teknik olarak baktığında çok zor bir şey değil. İnanılmaz zor bi program değil photoshop, harzem haklı yani. Ama sanatsal olarak baktığında o sahneyi hazırlamak yaratıcılık ister elbette.


  • roket adam  (03.12.12 02:15:01) 
bence öyle oha, imkansız, anca 40 yıllık eğitimle olur denecek bir olay yok. 1 yıllık photoshop eğitimi, vakti ve birazcık yeteneği olan biri 3,4 saatte rahatlıkla yapar.


  • dokunmakalbime  (03.12.12 08:57:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.