[]

sigara dumanına mağruz kalmak

bulunduğum ortam da herkez sigara içiyor yani ben içsem daha az zehirlenirim oda'da salon'da,cafe'de bıktım vallahi bıktım benim de canım var nasıl kurtulurum diyemiyeceğim ama nasıl rahatlarım? örn: mum yakmak.




 
cevabı vermişsin işte mumdan başka çaren yok


  • enter saltman benim  (25.12.08 21:05:05) 
beyzbol sopası ile sigara içenlerin sigaralarını söndürmeye çalışmak.


  • ilkdefa  (25.12.08 21:34:50) 
  • alkolik imam  (25.12.08 21:51:52) 
hava temizleme makineleri var. koyuyosun odaya, sigara icen adamida koyuyosun, makine havayi temizliyor ama sen boyle birseye para vermezsin. sana kankan olarak onerebilcegim makineler sunlar.
www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

bu son gosterdigim urun olan zimar dan bende kullandim bi ara. gurultusu fazla gece yatarken kulanamazsin, temizleme olayi hizli degil, ben odada tek sigara icerken temizleyemiyodu (benim istanbuldaki odayi bilirsin orada 6 saat calismasi lazim), bide bunun solusyonu var ondan alman lazim 5-10 tane anca kurtarir 1-2 sene iste.

ben sana kankan olarak boneco 220 ytl lik olani oneriyorum. alirsin 5 ay sigara dumanindan kurtarir seni. ondan sonrada kullanmaya devam edersin, bunlarin iyon yayma ozelligi war, kendini yorgun hissetmezsin gece yatarken falan, saglik acisindan iyi olur yani. bu durumda kesinlikle bunu almani tavsiye ediyorum, hatta evdekilere soyle bolusun parasini ki bolusmezler tahminimce, bolusmeseler bile paraya kiy al. cunku pasif iciciktr hayvan gibi zararli.
  • sanio  (25.12.08 22:03:47) 
o değil de hani cafelerde, barlarda sigara içmek yasaklanıyordu ne oldu? Taksim petrol rafinerisi gibi hâlâ...


  • late viper  (25.12.08 22:25:43) 
(bkz: maruz)


  • samfisher  (25.12.08 23:08:22) 
rekor gibi vallahi.

maruz
ortamda
herkes
odada
salonda
cafede
  • dehri  (26.12.08 01:26:24) 
şöyle bir şey diyeyim; bugün ara sıra gittiğim bir kahve'ye gittim, oturdum çayımı söyledim aldım gasteyi açtım okuyorum, derken 2. sayfayamı ne geldiğimde gözlerim kapanmaya başladı, beynim uyuşuyormuş gibi bir his sanki her an uykuya dalabilirmişim gibi bir duruma girdim, Ne oluyor lan bana derken çayım geldi onu içtim, velhasıl normalde o kahvede en az 1 saat otururdum ama bugün ne hikmetse o 2 adet çayı ve posta gazetesini zar zor okuyabildim. Peki neden oldu bunlar derseniz, elbetteki o kahvede bulunan sigara dumanından, 7. aya giriyorum sigarayı bırakalı vücut mükemmel hale geliyor neredeyse, ama birdenbire böyle ağır sigara dumanına mağruz kalınabilecek yerlere girince o duman (artık ne kadar etkili olduğunu sizde anlayın) beynime hemen etki etti. Kahveden çıktım, ve tekrar rahat nefes almaya başladım, çok kötü bir şey bu pasif içicilik.

@imparatorolmayikolaymisandin
dostum sanio nickli arkadaş çok güzel cevaplamış sorunu aslında onun entry'sine bir check atsaydın :)
  • daglien  (26.12.08 05:23:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.