Giriş
(4)

Full Metal Alchemist

barbaroj
manga bu. yada değil tam emin değilim. anime de olabilir. olmayadabilir tabi. yeniyim lan bu çizgi olaylarında. orjinal ismi hagane no renkinjutsushi olan bu 51 bölümlük çizgi dizi mi diyim ne diyim bu allah kahretmeyesice süper şeyin düzgün bir türkçe çeviri alt yazısı varmola?
manga bu. yada değil tam emin değilim. anime de olabilir. olmayadabilir tabi. yeniyim lan bu çizgi olaylarında. orjinal ismi hagane no renkinjutsushi olan bu 51 bölümlük çizgi dizi mi diyim ne diyim bu allah kahretmeyesice süper şeyin düzgün bir türkçe çeviri alt yazısı varmola?
0
barbaroj
(25.12.08)
divxplanet.com

var gibi?
0
jesterdvine
(25.12.08)
divx planet'teki çeviriler çok sikindirik afedersin. var ama işime yaramadı.
0
🌸barbaroj
(25.12.08)
divxplanet'ten indirdiklerimle (timing'i saymazsak) öyle sanıyorum ki aynı çeviri bu. teşekkür ederim.
0
🌸barbaroj
(26.12.08)
şimdi durum şöyle ki:
divxplanet'teki çevirilerin çoğu amerikan nickelodeon'dan apartma bölümlerin altyazıları. bunlarda da fazla kanlı, vahşi vb. sahneler genellikle kesik olduğundan arada çoğu bölüm eksik. hadi bu sorunu geçtim, timing sorunu çok fazla, sürekli ctrl + sağ ok/sol ok yapmaktan gınağa geliyor.
o yüzden, iyi bir ingilizce altyazıyı kötü bir türkçe altyazıya tercih edin.
0
alexander the one point five
(26.12.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.