[]

Bisiklet sürerken, kışın ne giymeli?

Tavsiyelerinizi linkleri ile birlikte rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.



 
yazın giydiğinden 2 tane üst üste giy. bi kapşonlu çek bide yüzünü koruyabileceğin bişe giy/tak.


  • fakir nightboy  (02.12.12 20:31:30) 
dekatlonu bi incele kardeşim. bisiklet bölümünde var aradığın şeyler.


  • limonluhavuc  (02.12.12 20:34:47) 
ben tshirt ve şort kullanıyorum. yani dışarıdan bakan salak filan diyodur içinden ama ben yanıyordum. yağmur yok ama onu söyliyim. sadece hava soğukken.


  • kambocya diasporasi  (02.12.12 20:39:29) 
1-windproof-windstopper türevi yelek edinin. aksi durumda ciğerlere kadar bi şekilde iniyor.

2-ben alta tişört üstüne polar hırka üstüne yağmurluk-windproof bişi giyerdim. artık yapamıyoruz bu aralar işler sıkışık. neyse. birden çok kat olsun durunca sıcaklayıp değiştirme imkanınız olmalı.

3-pantolon tercihi falan önemli değil bence o kadar.

4-boyunluk. - bende polar bi buffa benzeyen bişey vardı. boru gibi bişey boyna geçiriyorsun atkı vs gibi dolanmıyor. belki şapka falan da edinilebilir rüzgarda baş ağrısı yapmasın diye.

5-motorcu ürünlerine de bakılabilir.

link bakamadım diye ürün marka sıralıyorum.
bendeki buffımsı şey marka değil, decathlon - forum istanbuldan 15 liraya alındı. üstümde regetta yağmurluk var iç kısmı dış kısmı ayrı kullanılan ürünler var yağmurluklarda çok işlevseller 150 civarı idi. ama alternatif olarak jack wolfskin, marmott adidasın clima cool ya da clima proof gibi yelekleri var.
  • wiillii  (02.12.12 20:40:21) 
teşekkürler hepinize, rüzgarlık+yağmurluk birşey edinmek gerek sanırım ve bir de boyunluk şart gibi.


  • celik comak  (02.12.12 20:47:04) 
bisiklet eldivenini de ihmal etme.


  • kayranin kedisi  (02.12.12 20:47:40) 
eldiven önemli gerçekten. benim parmakları kesik eldivenler kurtarmıyordu. üzerine bi kat daha geçiriyodum.


  • raikkonen  (02.12.12 20:49:55) 
rüzgârı adam gibi kesecek kıyafetlere ek olarak elleri kulakları ve mümkünse suratı rüzgârdan koruyacak eşantiyonlar.


  • yuto  (02.12.12 21:49:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.