[]

The Fall izledim

izledim ve artık dünya gözüyle daha güzel bir şeyler görebileceğime inanmıyorum. Görselliğin nirvanasıydı benim için. Senaryodan işleyişten oyuculuğa oyunculara yahu her şeyiyle mükemmeldi. Önceden buna yakın şeyler hissettiğim filmler şunlardı:

Amores perros
Die Welle
Mr. Nobody
The Machinist
Mickybo and Me
Scott Pilgrim vs. the World
Der Baader Meinhof Komplex
We Need to Talk About Kevin
The Social Network
99 Francs


ya.. ya sizce de ne kadar güzel diil mi? Hem, ne zamandır duyurudayım hiç görmedim bi film öneri sorusuna The Fall yazıldığını. Niye önermiyosunuz? Çok kimse bilmesin diye mi acaba, öyleyse ben de silerim duyurumu popüler olmasın biz bize bilelim. Ama olm nası güzel ya.

The Fall ve yazdıklarımla aynı doğrultuda, ne bileyim benzer konu, kurgu veya senaryoya vs. sahip, yani orasından burasından yakalayan yapımlar var mı bildiğiniz? Allah canımı alsın The Fall'dan sonra hiç film izlemek gelmiyor içimden, ne izlesem onunla karşılaştırıp beğenmeyecekmişim gibi geliyor.

 
the fall guzel film. okulda izlemistik iki sene kadar once, burda birkac kisiye onerilmisti.


  • fakyoras  (02.12.12 17:43:18) 
beta.eksisozluk.com

aha bunu yazmıştım.

the fall'dan daha iyi bir çok film var.
ancak hiç kuşkusuz the fall benim en sevdiğim filmdir. the fall benim için bir yanda, diğer filmler bir yanda. tarifi yok yani.

the fall'un yerini doldursun diye bir çok film izledim ama hiçbiri yakınından bile geçemedi bana hissettirdikleriyle. ben de o yüzden her 2-3 haftada bir the fall'u ya ortasından başlatıp ya da en başından başlatıp tekrar ve tekrar izliyorum.
  • kamera motor  (02.12.12 17:47:50) 
ben ilk izlediğimde çok fazla etkilenip biter bitmez yeniden başlatmıştım. toplamda kaç kez izledim bilmiyorum. genelde arkadaşlarıma tavsiye ederim, ama dediğin gibi bazen de diyorum çok kişi bilmesin, o zaman susuyorum. buna benzer şekilde etkilendiğim bir de the fountain oldu.


  • letheavendangered  (02.12.12 18:00:29) 
the fountain hem the fall ile hem mr.nobody ile benzeşiyor, o yüzden izlemeye başlamıştım bir ara ama çürük temel üzerine yapılmış villa izlenimi uyandırdı, ilk 15 dakikasında falan bırakmıştım. bir şans daha vereyim madem.


  • hjarteblod  (02.12.12 18:02:34) 
çok güzel film bence de, yazdıklarını da not aldım izlicem :)


  • mor.inek  (02.12.12 18:15:59) 
her soruya yazıyollaa


  • kediebesi  (02.12.12 18:19:02) 
evet the fall çok güzel filmdi. ayrıca mirror mask'i de şiddetle tavsiye ederim.


  • reso aga  (02.12.12 18:23:19 ~ 18:24:06) 
amazondan blu-ray ini alıp izledim..animasyonsuz avatar diyorum..görüntü inanılmaz..tam dediğin gibi..

the cell filmini öneriyorum..yönetmen aynı..iyi görüntüyle izlenmeli..
  • EasyTiger  (02.12.12 18:35:38) 
@easy kanka the fall'a animasyonsuz avatar demek bu filme hakarettir bence.
en azından ben öyle düşünüyorum.

  • kamera motor  (02.12.12 18:48:11) 
@ kamera motor hakaret olarak değil övgü olarak al lütfen :)


  • EasyTiger  (02.12.12 18:52:50) 
mevzuya ek yapayım; the fall'da hiç özel efekt kullanılmamış. yapımı 4 yıl sürmüş.


  • hjarteblod  (02.12.12 18:59:29) 
takip


  • mormormorius  (02.12.12 21:59:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.