[]

galatasaray lisesi'nde öğretmenlik

galatasaray ve benzeri tarihi okullarda nasıl öğretmen olunuyor, meb'in atama yönetmeliğine mi bağlı yoksa ek mevzuatları mı var? meb kökenli biri orada öğretmen olamaz diye bi durum var mı?




 
şurda 1-2 şey bulabilirsin belki: mevzuat.meb.gov.tr


  • zgrydn  (02.12.12 14:43:22) 
oranın mezunları olabiliyor. üniversitesi için yanlış bilmiyorsam mesela yine lisenin mezunu olmak gerekiyor rektör olabilmek için. bu arada lisenin durumu meb'le açıklanacak şekilde değil. oranın adı galatasaray lisesi değildir, galatasaray üniversitesi galatasaray lisesi'dir. bu kurumlar birbirine bağlıdır; lise, üniversite rektörlüğüne bağlıdır ve bildiğimiz meb mevzuatının dışındadır.

diye biliyorum ben.
  • solo  (02.12.12 14:52:46 ~ 14:55:15) 
@solo haklısın rektör kararıyla atanıyormuş liseye öğretmenler ama ilköğretimini bulamadım ilk cevabı veren arkadaşın verdiği linkte, sanırım gs lisesinden mezun olmak şart değil ama tercih edilen bi durumdur.


  • hocam fazla egon var mi  (02.12.12 14:57:58) 
taze bilgi: en yakın arkadaşlarımdan biri bu sene gsl'den mezun oldu. tarih öğretmeni hüsamettin balta. kendisi gsl'den önce alibeyköy lisesi'nde öğretmenlik yapmış, yani meb kökenli. aynı zamanda avukatmış kendisi.


  • vedatchilipeppers  (02.12.12 15:02:10) 
temel şart kıdemli bir öğretmen olmaktır.Mesela 15 yıl gibi bir süre fen ya da anadolu liselerinden birinde öğretmenlik yapmalısın.Ayrıyetten fransızca bilmek ya da sınav falan olabilir


  • gilles deleuze  (02.12.12 17:50:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.