[]

work and travel vergi iadesi

selam mitt romney'ler,

work and travel donusu vergi iadesi diye bir olay var, ben anlamadim hic bunu. W2 diye bir form gelene kadar hicbir sey yapmiyoruz di mi ?

bir de benim social security kartim kayip ama social security numberim var elimde. bu vergi iadesi almama engel mi ?

araci sirketler varmis, ultraxworld filan diyorlar, bunlarla iletisime gecip mi alayim yoksa nasil alayim ? bireysel basvuru filan deniliyor, ultraxworld 54 dolar aliyormus, o kadar para icin deger mi ?


kendinize cici bakin.

 
w2 geldigi zaman bir araci sirkete basvur ve 1 ay icinde al.
2009 da ben 1200 dolar geri almistim.
2010 da 1000 kusur eger degiyorsa ugrasmaya al.
  • nekodunlangafana  (02.12.12 14:35:51) 
odedigim 600 dolar gibi bir vergi, gelse gelse 400 filan gelir.


onemli kisim SSN ile ilgili kisim , o konuda bir bilgin var mi ?
  • fakyoras  (02.12.12 14:39:05) 
kart lazim degildi sadece numara lazimdi diye ahtirliyorum


  • nekodunlangafana  (02.12.12 15:07:25) 
social security kayip olmasinin hic bir onemi yok, sonucta social security de kayitli isen sorun yok. w2 formunu yilbasindan sonra beklemneye baslayabilirsin.

54 dolar buyuk bir para degil, ben abd de yasiyorum, vergi iadesi zamani kendim yapmazsam araci firmalara jackson hewitt, h&r block gibi yerlere en az $200 oduyorum. tabi alacagin rakama gore degisir degip degmeyecegi.
  • iki kere ucuruldum konduktor onayla beni  (02.12.12 15:27:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.