[]

Bugün akıllı telefon alacağım

Yetti artık sürekli erteliyorum, bugün almak istiyorum. Ama hala karar veremedim. Bütçe sınırım olmadığı için iPhone, S3 ve Note2 gibi şeyler var aklımda, ama Apple sevmiyorum pek. Ne alayım, nereden alayım? Şu an Etiler'den çıkıp gideceğim, birkaç modele bakıp birini alıp çıkabileceğim bir yer söyleyin bana. Bu modeller de tercihen pahalı olmasın öteki mağazalara göre. Bunlar dışında model tavsiyesi de alabilirim.




 
iphone 5


  • periphery  (02.12.12 12:55:43) 
note 2 ile kıyaslanan hiçbir cihazın (bak telefon demiyorum artık) şansı olduğunu düşünmüyorum.
kıyas götürmez derler ya; işte o note 2.

  • mahsunkul  (02.12.12 12:57:44) 
1000 tl üstü herhangi bir galaxy. (s2 s3 note note2 filan.)


  • ben smyrna  (02.12.12 12:59:30) 
note 2'nin ebatları çok büyük. daha önce smartphone kullanmamış birinin kullanması sorun olur diye düşünüyorum. ekranı vasat. ayrıca dış malzemesi pek sağlam gelmedi. android sevenler için ideal bir telefon olabilir ama ilk defa smartphone kullanacak birinin tercihi iphone'dan yana olmalı bana kalırsa.


  • periphery  (02.12.12 13:01:05) 
İlk defa alacaksanız eğer, bütçenize göre iPhone 4s. Şu sıra fiyatları da ucuzladı zaten 5 çıktığı için.
Android alacaksanız da çok ucuza kaçmayın. Yoksa eski telefonunuzu çok özleyebilirsiniz.

  • puro  (02.12.12 13:04:58) 
iphone kuullanıyorum ama htc one x veya google nexus ta güzel seçim . düşün derim


  • jack n brooks  (02.12.12 13:11:28) 
note2 gerçekten büyük, sürekli ajanda tutan sık not alan biri değilseniz hiç bulaşmayın derim.
sevmeseniz de iphone baya uzun soluklu olacaktır, tabsiye ederim.
yeni çıkan windows8 teelfonları için www.teknoseyir.com adresindeki 4 adet incelemeyi izleyin derim. yakında toparlanacak olmasına rağmen şu anda windows8 li teelfonlar için erken olduğunu düşünüyorum (ha, alırsınız 4-5 ay sonra iyice oturur o ayrı ama bunu yapacaksanız 4-5 ay sonra alın derim)
androidli telefon için, ucuza kaçmayın demişler, doğru ama o kadar çok model marka var ki seçmek zor ancak bulabilirseniz (yurtdışından gayrı resmi getirilenler var) "nexus 4" ü tavsiye ederim, zira google ın ürettirdiği bir telefon ve anrodideki en büyük problemlerden biri olan güncelleme sorununu yaşatmayacak-en geç yaşatacak telefon odur diyebilirim.
  • kisa  (02.12.12 13:13:46) 
azıcık daha bekleyin, nexus 4 gelsin onu alın. o olmazsa s3 veya galaxy nexus.


  • sanal uyku  (02.12.12 13:18:47) 
Galaxy s3 tabii ki.


  • hayal fazlasi  (02.12.12 13:31:03) 
htc droid dna


  • yazik ziyan  (02.12.12 13:38:08) 
ölümüne note 2.

o bir telefon değil, simcard takılan bir bilgisayar. tek deavantajı ergonomisinin kötü olması, onun yerine s3 de alabilirsin. ama birebir tüm özelliklerde note 2'nin diğerlerine bariz üstünlüğü var. ayrıca en az 2 yıl boyunca androidi felan otomatik güncellenecek diğerleri gibi değil.
  • beyteper canavari  (02.12.12 22:20:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.