[]

Chrome marş basmıyor

Google Chrome açılmıyor ya. Dün gece gayet edepli bir beraberliğin sonunda kapattım programı ve bilgisyarı, şimdi baktım açılmıyor. Sıradışı hiçbir şey de yapmadım oysa. Tıkıyorum ikonuna, tepki vermiyor. Ama ben üzülürüm. Ne yapılır ki?




 
1. sistem geri yükleme
2. chrome sil & yükle

ikisinden biri.
  • dokunmakalbime  (02.12.12 12:28:16) 
@dokunmakalbime, ikisi de bıçak sırtı iş ya. bi kere sistem geri yükleme noktam yoktur dün geceye, ta gidip 2 hafta öncesine atarsam da bilgisayardaki bişeyler eksilir falan ölürüm daha iyi. chrome sil-yükle yapınca da eklentilerim gidebilir, yer imlerim gidebilir mazallah.


  • hjarteblod  (02.12.12 12:31:46) 
o zaman google hesabnı açıp herşeyi sync et. sonra google'ı kaldırınca sync et. herşey geri gelir.


  • dokunmakalbime  (02.12.12 12:55:03) 
yok yav o kadar da öküz değilim. senkron yapmıştım ama emin değildim eklentileri de kapsayıp kapsamadığından.

mevcut chrome'u kaldırmadan son versiyonu indirdim sitesinden, az hata verdi ama düzeldi sonra. oldu yani.
  • hjarteblod  (02.12.12 13:50:22) 
İşte bi eklenti kuruyorum, eve geliyorum hoop hazır. evde kuruyorum, işe gidince tak hazır. sync yaptıysan eklentilerine bişey olmaz.


  • arnatuile  (02.12.12 14:00:31) 
google ona da çözüm bulmuş hocam. şöyle ki sen senkronize etmesen bile google herşeyini kendi sunucusuna yedekliyor. böylelikle yeniden kurduğunda sana seçmeli senkronizasyon olanağı tanıyor. ister senkronize et ister etme google herşeyi yedekliyor. sen sadece kurulum aşamasında nelerin senkronize edeceğini seçiyorsun


  • dokunmakalbime  (02.12.12 14:07:52) 
yepyeni chrome için yeniden yüklemeye gerek yok. şunu yapsanız yeter.
support.google.com

ps: yer imleri vs diğer şeyler gidecek gene ama eski default klasörünün adını eski hale getirip yine kullanabilirsiniz.
  • supergirl  (02.12.12 16:20:58 ~ 16:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.