[]

sorum hanımlara.

arkadaşlar 23 yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış birinin arkadaşlık teklifini kabul eder misiniz? yani kafanızda bir soru işareti olur mu "neden bu yaşa kadar olmamış" gibisinden? yoksa "bende hoşlanırsam bu anlamda geçmişi beni ilgilendirmez" mi dersiniz?




 
geçmişinde kimse niye olmadı diye merak eder insan. sorar sonra da. insanlar konuşur çünkü, sorarlar bir şeyi merak ettiklerinde. alınan cevaba göre de yol çizilir. benim 24 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir arkadaşım var. çocuk doğru kızı bekliyor. gayet de eli yüzü düzgün, esprili yakışıklı syaılabilecek bir tipi var falan. gizli seri katil falan değil yani.

ayrıca "geçmişi beni ilgilendirmez" kısmı da süpermiş. geçmişi tertemiz işte, daha ne istiyorsun.
  • sen git ben geliyorum  (01.12.12 19:57:21) 
23 yaşına kadar erkek arkadaşım olmamıştı kendimi anormal de bulmuyordum, olabilir bişey bence.
Erkek arkadaşım olunca anaokulunda hangi oyunları oynuyorlardı onu da merak ediyorum, komşunun veledinin kırıp elinden aldığı oyuncağı da. Elbette merak ederim istemiş mi olmamış, herkes red mi etmiş,o mu kimseyi beğenmemiş, o yaşa kadar a/homoseksüel miymiş, çok başka işlerle mi meşgulmüş. Ederim de ederim.
Ve fakat bu merakları sorguya çevirmem ya da buna göre ilişki kaderi tayin etmem.
  • niye ama  (01.12.12 19:59:28) 
Önce kadın diyerekten başlayabilirsin.


  • yatagants  (01.12.12 19:59:30) 
be kizim sen de ufacik bir dusunce ve analitik zeka yok mu nikahinami alacan adami dene begenmezsen gonder gitsin tovbe ya


  • mazungu  (01.12.12 20:00:38) 
@yatagants haklı olabilirsin belki ama ben "hanım" kelimesinin nahoş olduğunu düşünmüyorum. yanlış mıyım? gerçekten bilmediğimden soruyorum. yani bu tabir "bayan" kadar itici olmasa gerek.


  • desktopu  (01.12.12 20:02:32) 
bir soru işareti olur. fakat bu işareti rahatlıkla gideririm konuşarak/tanıyarak.
gayet de normal bir durum yani. 23 değil daha fazla da olabilir yaşı. problem edilecek bir şey değil.

  • jimjim  (01.12.12 20:03:24) 
hanımlar gayet hoş ve kibar bir kullanım olmuş. bir yanlışlık da yok.

neden bu yaşa kadar olmamış diye merak ederim. ama çok da dert etmem. ama çok deneyimsiz olup bundan kaynaklı sorunlar olabilir.
  • goldentitan  (01.12.12 20:24:33) 
benim sevgilim de 23 yaşına kadar kimseyle birlikte olmamış biriydi. evet bazı soru işaretleri oluştu en başta ama tanıdıkça kabahatin onda olmadığını anladım. sonuç itibariyle biraz zor bi ilişki olsa da güzel olabiliyor.


  • elloweeth  (01.12.12 21:59:48) 
tabii ki istemem, sevgililerim tecrubeli olsun isterim, eşim bakir olsun ama.


  • idontgiveadamn  (01.12.12 23:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.