[]

hızlıal'dan televizyon aldım geldi kutuda sorun yok ee şimdi?

kargodan teslim alırken kutuya baktım, kutu güzel bi sıkıntısı yok :)

ama servisi aradım, kırık-bozuk çıkarsa bizden değil arkadaşım, açmazsanız da gelir biz kurulumunu yaparsak o zaman arızalıysa değiştiririz dediler. en erken de pazartesi geleceklermiş, ki evde yokuz da o gün.

ben açsam bozuk çıksa n'olur, hızlıal geri alır mı? böyle bi saçmalık olur mu ya?

 
almazlar tahminimce, satın aldıktan sonra servisi ile muhatapsınız. o da kendileri açmıyorlarsa ne çıkarsa çıksın kabul etmezler.
selamlar.

  • ohtararan  (01.12.12 17:24:56) 
Açın, istediğinizi yapın. Bozuk çıkar ya da çıkmaz, 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkınız var. Servis ne demek istemiş anlamadım ama takmayın fazla.


  • ahmetcan44  (01.12.12 17:26:32) 
internet üzerinde aldığınız ürünü kayıtsız şartsız 7 gün (bazı firmalarda 30) içinde iade edebilirsiniz.


  • himmet dayi  (01.12.12 17:27:17) 
@himmet dayi, 30 gün gibi bir şey söz konusu değil. 7 günden fazla değil bu süre, az da değil. 30 gün veya başka süreler için garanti veren firmaların kendi inisiyatifi o. Kanunî bir geçerliliği yok.


  • ahmetcan44  (01.12.12 17:32:36) 
sakın dostum açma. çünkü 8. gün bozulursa garanti kaydı yapılmadığı için kullanıcı hatası der garantiyi bozarlar.


  • inanmazsan inanma  (01.12.12 17:34:07) 
sakın dokunma hocam.

ben de darty nin websitesinden tv aldım. darty eve bıraktı. kutuya dokunmadım. lg servisini aradım. ertesi gün onlar geldi açtılar, kurdular ve kaydını yaptılar.
  • raskolnikov2  (01.12.12 17:55:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.