[]

Kedim ölüyor :(

Veteriner demeyin gittik, yapacak bir şey yok ölecek belli..

Gömeyim mi ne yapayım? Bahçe falan da yok..

Kedisi ölenler ne yapar?

 
gömecekseniz uzak bir yere gömün. her gün görüp üzülmeyin.


  • angelofdeath  (01.12.12 15:14:23) 
bırakın gitsin. kediler ölecekleri zaman insanlardan uzak yerlere gider sessiz sakin ruhlarını teslim ederler.


  • islergucler  (01.12.12 15:14:48) 
umudunuzu kesmeyin siz yine de. başka veterinerlerden, veterinerlik fakültesinden falan görüş alın. ölür bu denen kaç tane hayvan hayata tutunup yaşamına devam ediyor bir bilseniz.

yine de kaçınılmaz gün eninde sonunda gelecek. aklınızda ve aklımızda bulunsun www.sabah.com.tr
  • kedili madam  (01.12.12 15:16:28) 
bence de umudunuzu kesmeyin. arkadaşıma gittim geçen gün. ne yaptınız bu kediye eşşek kadar olmuş falan diyorum. doktorlar ölecek demiş, kıyamam. sonradan bir toparlanmış hayvan, eskisinden sağlıklı.


  • kırmızıkaşekaban  (01.12.12 15:18:22) 
Serum takıyoruz, ilaçlar, şırıngayla mamalar vb... Zerre düzelme yok, az önce de can çekişir gibi bi hal aldı iyice umudu kestim.

Umarım söylediğiniz gibi olur.
  • msb  (01.12.12 15:25:07) 
her ne yaparsanız yapın yanında olun. sizin sevginiz acısını azaltır hatta savaşma gücünü arttırır. kediler ilginç canlılardır. son saniyeye kadar ne olacağını bilemezsiniz. aylarca can çekişir gibi yatıp sonra düzelip senelerce yaşayan kediler az değil.


  • kedili madam  (01.12.12 15:28:40) 
umarım ki iyileşir.yine de kediniz ölürse, şöyle bir alternatifiniz de var, istanbulda yaşıyorsanız. www.posta.com.tr alt kat komşumuzun kedilerinden biri orada ebedi istirahatinde, ufak bir mezar taşı da kimdi ve ne kadar sevildi gösteriyor, yılda bir falan ziyaretine de gidiyorlar.bazılarına abartılı gelebilir ama bahçeli bir eviniz, köyde bir yeriniz falan yoksa mantıklı bence.


  • alice practice  (01.12.12 15:31:21) 
gömme boşver. belki çok vahşice gelecek ama bir çöpe bırak. her gün için yanmasın, ciddi söylüyorum.

inanılmaz da üzüldüm, kanlı ishalden ölen 1.5 aylık yavru köpeğim aklıma geldi. ellerimde ölmüştü. imkanınız varsa uyutun, daha fazla acı çektirmeyin.
  • kamera motor  (01.12.12 15:56:25) 
Uyutmak benim de aklımdan geçiyor. Doğuştan kalbi büyük, ciğerleri küçük. Sürekli acı çekiyor hayvan..


  • msb  (01.12.12 16:08:06) 
umarım düzelir, bu canlıların yaşadğı acılar için empati kuramayan bünyeler ise umarım bir gün aynı acıları yaşarlar


  • erenu  (01.12.12 16:29:13) 
ilk kedim eceliyle uykusunda öldü, 21 yaşındaydı ve evin kedisi değil büyük annesiydi, ikinci kedim 4 yaşındayken camdan düşerek öldü, o öldüğünde oğlum 5 aylıktı ve üzüntüden sütüm kesilecekti neredeyse, üçüncü kedi ise bu yaz sokakta annesiz bulup yaşatmaya çalıştığım 5 yavrudan birisiydi, 9. gün öldü, geride kalan 4 yavru gayet sağlıklı bir şekilde büyüdüler ve hala bizimle birlikteler. bir de 5 yaşında dişi bir kedim var, biliyorum ki hepsi bir gün o veya bu sebeple ölecekler, aynı bizim gibi... hiç bir zaman çöpe atmadım onların cansız bedenlerini, muhakkak gömecek bir yer bulabilirsin ama uzun saplı bir küreğe ihtiyacın olacak :(


  • kadifepanter  (02.12.12 12:37:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.