[]

Hangi buhar makinesi?

minik yavrum farenjit olmuş, doktor kaloriferli evlerde havanın kuru olduğunu bu yüzden iyileşme sürecinin uzadığını söyledi. bende buhar makinesi almaya karar verdim. ama kafamda sorular var

- sıcak buhar mı? soğuk buhar mı?
- hangi marka?
- iyonizerli olsun mu olmasın mı?

eyyorlamam bu kadar

 
iyonizeri falan bilmem o nedir de kesinlikle sıcak buhar DEĞİL. sıcak buharda bakteri üremesi daha kolaydır. o yüzden soğuk buhar. weewell'in ürünleri hem uygun fiyatlı, hem de kaliteli. kullanmadım ama alırsam ondan alacağım.


  • kibritsuyu  (30.11.12 16:58:31) 
bizde boğazımız kuruyor diye almıştık hiç bir işe yaramadı. en iyisi kaloriferlerin üzerine ıslak havlu sermek.


  • yue  (30.11.12 17:04:15) 
içerdeki havadaki nemi kurutacak kadar sıcak yapıyorsa camı açın ?


  • bazardaki artis  (30.11.12 17:32:03) 
kalorifer üstüne havlu+1


  • goldentitan  (30.11.12 18:02:38) 
buhar makinelerini bilmiyorum ama, peteklere asılıp içine su doldurulan kaplar var. kullanan varsa belki işe yarayıp yaramadığını yazabilir.


  • kül  (30.11.12 18:05:09) 
petek üstüne asılan kaplar bi halta yaramıyor. vicksin buhar makinesi ve higrometre aldım nemi baya artırıyor ama kimse memnun kalmamış şaşırdım


  • fatihdr  (03.12.12 18:49:45) 
nemi ne kadar arttırıyor ölçebildiniz mi? ideal oran %45 ile %55 arasındaymış. o civarlara getiriyor mu gerçekten?


  • yue  (04.12.12 08:57:22) 
testing testing

evet panpalar kullanım öncesi %35 lerde takılan nem oranını başarıyla %43 seviyesine çıkarmış bulunmaktayız. kaldı ki higrometremiz makineye hatırı sayılır bir uzaklıktaydı. bence başarılı.
  • fatihdr  (05.12.12 21:32:22) 
hangi koşullarda kullandığınızı da eklerseniz süper olur, kaç m2 lik odada kullanıyorsunuz, bu rakama kaç saat çalıştırarak ulaştınız, oda kapısı kapalı mı vs gibi.
dediğiniz kadar verimliyse bendekini çöpe atıp sizin makinadan alacağım.

  • yue  (06.12.12 06:59:00) 
12 m² lik bir odada kullandım. yatmadan önce 4 saat çalıştırdım düzenli olarak. çalıştırmadan önce de odayı havalandırdım. bence elinizdeki makineyi atmayın.


  • fatihdr  (09.12.12 17:06:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.