[]

tutun icin izmaritli carsaf

yani adina ne desem, adi nedir bilmiyorum, o sebepten direk resmine bakmanizi istiyecegim: img401.imageshack.us

resimde cerceve icinde olan carsaflardan istanbulda nerde bulabilirim, surekli kilisten gonertiyordum ama artik burda bi yerlerde bulmam icap ediyor...


 
bulamazsan diye puro, tutun satan yerlerde ayrica filtre, izmarit satiliyor. ocb marka, sigaraninkinden daha ince. lazim olursa is gorur ama.


  • pyro clustic flow  (24.12.08 22:49:43) 
pyro nunda dedigi kendin sarsan ya elinde. ocb, rizla yada smokind kagit ustunede ya rizla filre yada ocb filtre. bende italyada sarma iciyorum normal sigaralar pahali oldugu icin, bi sure sonra kendi elinde sardigin sigara daha guzel gelmeye basliyo


  • sanio  (24.12.08 23:18:14) 
ben de bu soruya bir şey ekleyeyeyim, kadıköy'de ya da taksim'de, şöle istediğim sarma kağıdını, slim filtreyi filan alabileceğim bir yer var mı? varsa tarif edebilir misiniz? yani çok çeşit olsun (hadi çok çeşit olmicaksa bile 100lük ikili mavi ocb ve ocb/gizeh vs slim filtre bulayim yeter)


  • maersk  (24.12.08 23:32:34) 
@maersk: beyoglu atlas psajı girişte sağdaki tükanda çok çeşit vardı diye hatırlıyorum.


  • zubundy  (25.12.08 00:06:12) 
ya o değilde yapıskansız düz rızla kağıtlardan kullansanızda zararı azaltsanız fena mı olur :)


  • neira  (25.12.08 00:07:10) 
zaten bulamazsam sarmaya devam lakin bu teshizat cok kullanisli sararken bile desarj oluyor insan, bi kere tadina varsaniz emnm sarmaktan ziyade bunu tercih edersiniz: )

galiba en ucuzundan sigara alip tutununu bosaltip keni tutunumden enjekte eicem...
  • ziyade  (25.12.08 00:08:24) 
eski polonya pazarı civarındaki bilumum tütüncülerde.


  • dehri  (25.12.08 01:26:08) 
ben bir seneye yakın süre kullandım o sistemi, hatta tekrar başlamayı düşünüyorum.
eminönünden galata köprüsününe girişte (boğaz değil, haliç tarafı), alt katta bir iki tütüncü oluyor, onlarda bulunuyor. oralarda kimseyi bulamazsan, biraz geride, tramway durağina geçmek için bir altgeçit var. o altgeçitteki seyyarlara "tütüncü arıyorum" diye sor, gösteriyorlar hemen. ilginçtir; görünürde hiç tütüncü yok, ama aslında o civarda bir sürü tütüncü var. zabıtalar yüzünden tezgah açmadan müşteri bekliyorlar orada.
ve hepsinde boş sigaralardan var.
(izmaritli çarşaf ne abicim, bildiğin boş sigara işte:) )

sarma sigarayla uğraşmana vb değmez bence, bu sistem en iyisi diyebilirim.

ben de sana bir soru sorayım; tütünü nereden alıyorsun? memleketten falan mı geliyor? ben tütünü de o satıcılardan alıyordum, fakat normal sigaralara oranla çok koku yapıyor o zıkkımlar genelde. senin kullandığın tütün nasıl?
  • flyalone  (25.12.08 02:16:01 ~ 02:17:25) 
@flyalone cok saol

kilis ten getirtiyorum, adiyaman tutunu.

valla isim konusunda haklisin o kadar dusundum ne yazsam ne yazsam die : ))
  • ziyade  (25.12.08 03:26:03) 
bir yer tarifi de benden gelsin. istiklal caddesi'e taksim meydan yönünden kaptırınca soldaki ilk sokaga girişte, solda bir tekel bayi vardır. orda bulabilirsin. sokağımızın adı meşelik ama halk arasında kilise sokağı da denir.


  • pyro clustic flow  (25.12.08 08:22:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.