[]

uzaktan gol atmak şans mı yoksa teknik mi?

sırf bir gol uzaktan atıldığı için en iyi goller listesine girmesi bana doğru gelmiyor. hiç futbol oynamadım ama bana şans gibi geliyor. madem öyle bir potansiyel var hep ceza sahası dışından şut çekip gol atsın. yanlış mıyım?




 
hep istediği gibi vuramıyor ne kadar sık istediği gibi vurursa o kadar yetenekli dmeektir.

Şans da var tabi ama teknik gözardı edilemez.
  • basond  (30.11.12 10:06:12) 
Haklısın, sadece alışılmışın dışında goller olduğundan dolayı beğeniliyor bence de. Örneğin, roveşata golü zaten alışılmışın dışındayken bir de ceza alanı dışından yapılıyorsa haliyle beğeni tavana vuruyor.Bu arada çok da kolay değil orta sahadan falan gol atmak.


  • Godless  (30.11.12 10:06:15) 
birkaç yıl lisanslı oynadım, şahsi kanaatim şans payı her goldeki kadardır ancak. heö böyle goller, estetik ve izlemesi zevkli oluyor, seyirciyi de coşturuyor. futbolda eğlence işi olduğu için en çok eğlendirenin en iyi seçilmesi normal.


  • anarsi yureklerde  (30.11.12 10:06:48) 
şans ne aq ya.

hep ceza sahası dışından şut çekip atmak kolay mı? kalede kaleci var, önünde defans bloğu var.
  • baldur  (30.11.12 10:14:11) 
şimdi hep şans hep şans olsa sabri diye bir faktör olmazdı?


  • meksikali kokain taciri  (30.11.12 10:15:58) 
uzaktan da nasıl uzaktan?

sen şu golle (bülent'in balı) www.youtube.com
şu golü kıyaslayamazsın (hagi'nin s.kertmesi) www.youtube.com

biri gider tabiri caizse takar golü, diğeri gider dağlara taşlara vurur. bu hagi'yi daha şanslı, sabri'yi şanssız yapmaz. herkes topa aynı şekilde vurmuyor, teknik denilen bir şey var. o zaman dandun vur, şanslı olanın girsin şanssızınki girmesin. şut antrenmanı, teknik geliştirme falan boşuna..
  • orange coffee  (30.11.12 10:19:22 ~ 10:23:25) 
%1 şans olabilir anca. Olmayacak adamın ayağına oturur güzel gider falan ama hagi gibi patır patır uzaktan yazan adamlar varken şans diyemeyiz. Gollerin güzel seçilmesi ise zor olmaları ya da şansa atılmış olmalarına göre değil estetiğe göre aslında.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (30.11.12 10:20:52) 
juninho pernambucano gibi adamlar genelde her frikigi penalti kadar iyi kullanabiliyorlar. once teknik var, sonra da sans yani.


  • tom riddle  (30.11.12 10:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.