[]

notebook tavisyesi

bilgisayarı sadece facebooka girmek ve dizi izlemek için kullanan bir insanım.kullandığım hp bilgisayar, 4 senelik, yaklaşık 1 yıldır traktör sesi çıkarıyor ve üzerine konulan şeyin ısısıyla cilasını alıyor o derece alev alev oldu, şimdi de ısınınca kapanmaya başladı.sonuç olarak yeni bir dizüstü bilgisayar almam lazım.1000-1250 lira aralığında, dizi izlerken ısınıp kapanmayacak, açılması bir saat sürmeyen, evden çıkmadan hemen şu şarkıları da atayım dediğimde çok bekletmeyecek, tercihen 3 usb girişli ve televizyona bağlanabilen bir bilgisayar önerebilecek olan var mı?
öyle yeni oyunları açabilecek işlemcisi ekran kartı falan lazım değil.basit ucuz ısınmayan çabuk bozulmayan teknik servisi ulaşılabilir bir markanın olsa gayet iyi olur.



 
  • mr.goodcat  (29.11.12 21:49:40) 
acer-exper-casper-hp uzak durmalısın bi kere
1250 liraya senin amacından daha fazla işi yerine getiren bilgisyarlar var.
i3 idare eder ama sen i5 alsan daha iyi olabilir uzunca idare eder isteklerin değişmezse. lenovo,asusların soğutmaları güzel, dell'de fan sesi çok çıkıyor diye okudum çoğu kez. teknoloji marketlerinin indirimlerini takip et çok rahat bulucaksın
  • Short Skirt/Long Jacket  (29.11.12 21:55:06) 
www.gold.com.tr şunu mesela beğendim.sizce işimi görür mü? bir arkadaşım asus bilgisayarlardan övgüyle bahsetmişti de zamanında.


  • alice practice  (29.11.12 21:58:32) 
www.novabilgisayar.com

Arkadaşın verdiği de düşünebilir. Lenovo'nun servisleri nispeten daha ilgili denebilir ama bu konuda Dell dahil hiçbir firmaya güven olmaz. Her servisin ya da servis elemanının hizmet anlayışı farklı oluyor en nihayetinde.

Ayrıca şu kısa etek, uzun ceket rumuzlu elemanı da dikkate alma derim. Forumlardan fırlamış ergenler gibi yorum yapmış. Sorsan o markalara ait bir bilgisayara dokunmamıştır bile. Genellemelere bak hele. Teallam ya.
  • ahmetcan44  (29.11.12 21:59:12 ~ 22:00:38) 
packard bell genele göre nispeten ucuz ürünler satar. fiyat/performans olarak iyidir yani. çok kaliteli değil ama fiyatına göre iyi. biraz da şans işidir elektronik. eğer temiz bulabilirsen ikinci el bilgisayar da işini görecektir. 1250 tl verip sıfır acer-casper-exper alacağına ikinci el asus-toshiba vs. daha sağlıklı olabilir. dediğim gibi ama şans faktörünü göz ardı etmemek lazım.


  • icim urperiyor  (29.11.12 21:59:42) 
i3 i5 filan farketmez farkıda anlayamazsın o işleri yaparken tavsiyem şu az daha para koy git adam gibi ultrabook al hem hafif hem sessiz hemde ssd olduğundan hızlı 10 saniyede kullanıma hazır bekliyo olcak pc üstelik şarjda gayet iyi gidiyor. bende acer var memnunum laptopta uzak durulacak tek marka hpdir gerikalan her markanın iyiside kötüsüde var ayrıca arkadaşın dediği gibi packard bell güzeldir eşdeğerleri en az 400 kağıt pahalıdır. ama devir laptop değil ultrabook devridir. en ucuzunu bile alsan seni 2 3 sene mutlu eder.


  • halusinojen  (30.11.12 00:50:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.